VIDEO: DE IPHONE TAG!

Hoe meer mijn telefoon in beeld verschijnt, hoe meer nieuwsgierige aagjes er opduiken! Een tijd terug kreeg ik er al reacties over, welke apps ik gebruikte, wat mijn favorieten zijn, maar ook welke telefoon ik bezit. Toentertijd nam ik de tag op, publiceerde de video niet, maar vandaag neem ik jou mee in mijn smartphone met alle apps, filters en meer!

Schermafbeelding 2016-01-21 om 21.34.27

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, mijn iPhone speelt een grote rol in het hebben van een blog, want nu kun je razendsnel alles intypen, aangezien schrijven een stukje langzamer gaat. Mijn vingers vliegen over de toetsen als ik iets opschrijf, maar ook bij het delen van foto’s is Instagram een uitkomst, maar ook Snapchat(=Queenkingg!) en PicFX is dé fotobewerker van mij. Eenvoudig, niet te moeilijk en de mooiste exemplaren om jouw foto te pimpen in enkele secondes!

Welke telefoon heb jij? En wat zijn jouw favoriete apps?


One Comments

  • Kirsten

    03/02/2016

    Leuke tag Cynt! Ik heb sinds vorige week ook een iPhone 5s ;D! Moet alleen nog echt even aan dat ding wennen haha!

    Reply

Geef een reactie