SUPER BOWL 2016 “DENVER BRONCOS” MEETS CYNTHIA!

Het is niet te geloven, de tijd gaat zo enorm snel, want voor mijn gevoel zijn de nog maar halverwege in 2015. Gelukkig hebben we de eerste overwinning van 2016 binnen, namelijk het overleven van januari en dat vieren we met één van de belangrijkste Amerikaanse dagen, dé SUPER BOWL! Dit jaar staan er opnieuw twee teams in de finale, zowel de Carolina Panthers, als het team waar ik voor ben, de Denver Broncos Meets Cynthia, again!

IMG_5844

Toevallig stonden zij twee jaar geleden ook al in de Super Bowl, werden de Packers opnieuw te vroeg uitgeschakeld, maar dat mag de pret van de SB niet drukken. Dit jaar gaan we een stapje verder, wat creatiever, wat gekker en bij het spotten van de amazing fan make-up die één van de Broncos’ knapen droeg, was ik verkocht, namelijk een ouderwetse, maar gepimpte sugar skull!

IMG_2524

broncos

We willen het simpel houden, vandaar dat ik begin met een witte basis, namelijk de Snazaroo schmink in het wit, zodat we over kunnen schakelen naar de ogen. Ditmaal geen ronde cirkels, maar een soort van waterdruppels net zoals Jack Skellington om dezelfde uitdrukking na te bootsen. Mijn neus neem ik ook mee in het blauwe schilderproces, want de Grimas tint in het blauw past precies bij die van de Broncos.

IMG_2539

broncos

IMG_2531

Niet alleen houd ik het bij mijn neus, betrek ook mijn kleine doodles erin, zowel een schattig bloemetje op mijn kin als de strepen en sierlijke dots op het gezicht. Met de geel en rood van Snazaroo kom ik tot een oranje kleur, waarmee ik de bloemen rondom de blauwe ogen schilder, ook als basis onder mijn neus én onder de jukbeenderen. Hierdoor creëer je het echte sugar skull effect.

broncos

We zijn nog niet klaar met de oranje tint, want boven de ogen betrek ik de kleur ook om de frons nog dieper te maken, ook worden mijn lippen gestift met deze kleur. Met een blending brush schets ik wat oranje langs mijn neus en op mijn kaaklijn als basis voor de doodles. Daar is het nu tijd voor, smeren, kliederen en doen waar je zin in hebt!

broncos

broncos

Zowel op het voorhoofd, de kaaklijn, de hechtingen bij de mond, de sierlijke snor als de dots op de bloemen wordt voorzien van een zwarte outlining. Laten we de frons op het voorhoofd niet vergeten, inclusief wat extra lijnen aan de binnenkant van de ogen. Ik breng nog een dotje zwart van Snazaroo aan onder de frons en blend dit naar beneden in de blauwe kleur, waardoor de blik wat intenser wordt.

IMG_5850

broncos

De laatste finishing touches, namelijk de rhinestones die ik vastplak met nepwimperlijm én een blauw hart op het voorhoofd wat voor de liefde voor de NFL staat. Na morgen begint het afkicken weer tot de NFL Draft, trainingskamp, de preseason en dan begint het seizoen weer van voor af aan, maar eerst de Super Bowl! Veel plezier als je ook de game gaat kijken!

Ga jij de Super Bowl kijken?


4 Comments

 • Amélie Cammaert

  06/02/2016

  Best wel angstaanjagend…
  Maar je hebt weer mooi werk geleverd ;)

  Reply
 • femketje

  06/02/2016

  awesome gemaakt Cynth :D

  Reply
 • Heel erg gaaf :D Vooral het snorretje vind ik super leuk ^^

  Reply
 • Xan

  07/02/2016

  Wauw; cool gedaan. Ik denk dat ik wel ga kijken. Eerst maar weer eens de basisregels op youtube kijken en mijn broertje lastig vallen. Hahahah Elk jaar weer wat; maar het is zeker leuk.
  Love,

  Reply

Geef een reactie