VIDEO: HOE JE LIPSTICK MAT MAKEN!

Eerlijk struinen op één van mijn favoriete websites, want daar doe je geweldige tips op, vooral voor de kerstdagen, want de Amerikanen weten hoe zij kerstbomen in elkaar moeten zetten, maar ook hun eten is fenomenaal. Wat dacht je van alle quotes? Maar ook de make-up looks zijn to die for. Ik spotte een lip trucje die ik moet delen, namelijk het mat maken van elke lipstick in je stash!

IMG_5519

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het enige product wat ik heb gebruikt is de transparante poeder van Ben Nye, want dit pareltje is multifunctioneel. Van het fixeren van je poeder, tot aan het bakken van je concealer, het verlengen van je wimpers, maar ook het mat maken van de lippen! Een dotje op de lips, goed verdelen, op laten zuigen door de vetten en de lipstick zelf en je bent ready to go! Een mooi pluspuntje, het blijft mega lang zitten!

Kon jij deze tip? En hoe maak jij je lippen mat?

2 thoughts on “VIDEO: HOE JE LIPSTICK MAT MAKEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *