VIDEO: FIJNE VALENTIJNSDAG! (SFX!)

De rozenblaadjes worden vervangen voor bloeddruppels die je naar een slaapkamer leiden, beter gezegd de moordscene, want de moordlustige cupido’s zijn ook dit jaar weer aanwezig. Vorig jaar trok ik zelfstandig een hart uit een lichaam, dit jaar grijpen ze mij en mis ik nu dankzij hen bijna een oog.. Fijne Valentijn

IMG_6319

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt:
– Ben Nye Bone Simulated Bone Wax
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Ben Nye Stage Blood
– Mehron Liquid Latex
– Mehron Spirit Gum
– Skin Illustrator On Set FX Palette
– Mijn eigen thick blood
– Wattenschijfje
– Schaar
– Kwasten (=om de latex, alcohol palette en spirit gum aan te brengen.)
– Alcohol (=om de palette te activeren.)
– Pen (=dient als pijl.)
– Tape (=dient voor de pijl.)
– Snazaroo Waterbase Facepaint Bright Red (=om de pijl in te kleuren)

IMG_63092016.

IMG_74992015.

1-v1-12013.

132012.

Het was mij weer een waar genoegen om zo’n brute look voor de romantische dag neer te zeggen, aangezien ik vorig jaar een hart vasthield, twee jaar daarvoor werd ik al eens geraakt door een pijl en in 2012 veranderde mijn ogen in twee kloppende harten! Wat gaat ons volgend jaar brengen?

Welke look is jouw favoriet? En hoe is jouw Valentijn?


Geef een reactie