BUDGET TOPPER, DE HEMA EYELINER!

Het blijft mij bij, maar waarom trok Catrice haar bestverkochte gelliner ineens uit het assortiment? Het is een groot mysterie, want sindsdien is het spoorloos en heb ik geen gelliner meer gezien. Behalve die van Wet N Wild, maar opnieuw droogde deze in. Opzoek naar wat anders kwam ik weer bij een oud product uit, namelijk de HEMA Eyeliner!

HEMA EYELINER

HEMA EYELINER

HEMA heeft fantastische producten in hun collectie, helemaal nu de make-up afdeling is uitgebreid met een extreme make-up. Het is om te kwijlen én een dikke eyecatcher bij binnenkomst. Of dat komt omdat ik altijd op de make-up afga.. De eyeliner is een oud bekende van mij met een haat-liefdeverhouding.

HEMA EYELINER

HEMA EYELINER

De vilttip toentertijd prikte in mijn oog, het gaf mijn huid een branderig gevoel met een rode schrale plek, maar omdat ik geen andere optie had, schafte ik de vernieuwde versie aan. Misschien was er iets veranderd en soms heeft een product een nieuwe kans nodig om zich te laten zien.

HEMA EYELINER

HEMA EYELINER

HEMA EYELINER

Over kijken gesproken, de verpakking is lekker simpel. Het is eenvoudig, maar bevat ook iets moderns, inclusief de typische HEMA uitstraling, namelijk wit met zwart. Het is een kleine eyeliner met een schroefsysteem en de dop is de helft van de huls. Ondanks dat het klein en compact is, ligt het prettig in de hand.

IMG_6071

IMG_6073

Je hebt verschillende kleuren, namelijk bruin, maar ook paars, blauw en andere tinten. Zelf koos ik voor een zwart, want dit matcht het mooist met de kleuren + het past bij het overgrote deel van mijn make-up looks. Met een klein kwastje breng je de vloeibare eyeliner aan, deze maakt zowel flinterdunne lijnen als de wat dikkere strepen.

3

Gwen Stefani Meets Cynthia '15!

Het aanbrengen van de liner is eenvoudig, want met weinig druk krijg je al een ultieme dekking, inclusief een pigmentatie waar je U tegen zegt. Dankzij de dunne formule droogt het snel, staint niet in de oogleden, maar dekt ALLES. Glitters, metallic oogschaduws of andere shimmers worden volledig bedekt.

IMG_4987

FOTD: OKERGEEL.

Een ware budgettopper met een uitmuntende dekking, goede pigmentatie én de HEMA staat erom bekend dat zij niet op dieren testen! Het enige wat misschien voor jou minder kan zijn, is dat het niet waterproof is, maar dat is in mijn voordeel. Waterproof mascara’s en eyeliners zijn niet mijn ding. Gelukkig gaf ik het product een tweede kans, want dat was het dik en dubbel dwars waard!

De HEMA eyeliner is verkrijgbaar in de winkel van het merk, maar ook de webshop voor €2,50!

Heb jij een eyeliner van de HEMA?


10 Comments

 • engelina

  15/02/2016

  Das lekkere pigmentatie voor een fijn prijsje. Ik gs zeker eens kijken. Ik vond de oude ook niet fijn namelijk.

  Reply
 • Joyce

  15/02/2016

  Zo jammer dat een stift het enige is wat ik kan handelen qua eyeliner.

  Reply
 • Mariëlle

  15/02/2016

  Ik gebruik amper eyeliner, maar deze ziet er goed uit! Ik heb ook een stift versie liggen van de Hema, die vind ik ook top!

  Reply
 • femketje

  15/02/2016

  ik ben zelf verliefd op de liners van essence :D maar deze ziet er ook echt wel goed uit!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  15/02/2016

  Da’s echt geen geld, nice!

  Reply
 • Deze ga is sowieso kopen als mijn eyeliner op is! Ik ben gek op zulke kwastjes, brengen het makkelijkste aan vind ik :)

  Reply
 • Iris

  15/02/2016

  Ik hou van deze eyeliner! Ik heb zelf de paarse en de donker blauwe! X

  Reply
 • Floortje

  16/02/2016

  Ik heb hem eens geswatcht, maar vond hem enorm waterig, hij liep meteen uit in alle kleine lijntjes op mijn huid. Bovendien zat hij er een week later nog, zelfs met olie kreeg ik hem er niet vanaf, haha! Misschien had ik een verkeerde gegrepen? Want hij klinkt super! :)

  Reply
 • Irma

  17/02/2016

  Goeie tip!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  19/02/2016

  Ik gebruik zelf liefst een eyeliner met een vilten puntje. Dat werkt handiger bij mij

  Reply

Geef een reactie