VIDEO MAKE-UP BASICS: PRIMERS AANBRENGEN!

Dankzij mijn stage in de auto-industrie besefte ik pas hoe belangrijk het aanbrengen van de juiste basis is. Bij het lakken van mijn nagels nam ik dat niet zo nauw. Jarenlang ging ik door het leven zonder basecoat, maar ineens zag ik het licht, probeerde nieuwe dingen uit en nu ben ik aangekomen bij het gezicht. Een primer is de key naar het succesvolle eindresultaat waar je ultra lang van kunt genieten!

IMG_5837

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt:
– Etos Aftershave Balsem
– Too Faced Shadow Insurance
– NYX Jumbo Pencil Milk

Het zijn mijn drie holy grails én producten die ik bijna altijd gebruik in mijn make-up looks, want de basis brengt mijn look tot een mooier eindresultaat. Niet alleen blijft het muurvast zitten, maar het oogt natuurlijker, smoother en het geeft een ruwe onderlaag, waardoor menig product beter hecht en beter oogt. Geen smudgewerk, geen stukadoor die hiervoor nodig is, maar gewoon primers die het werk doen!

Welke primers gebruik jij?


One Comments

  • Ellis

    21/02/2016

    Echt een top video! Ga de Jumbo Pencil proberen ^^

    Reply

Geef een reactie