SNAPCHAT OVERZICHT: GEHEIME PROJECT!

Geen nagels meer over, wallen om over te struiken en zoveel kleurstof vergoten, waardoor mijn handen niet meer bleek zijn, maar lichtroze, dankzij het gestainde bloed. Met nog maar minder dan 150 uur op de teller, voordat het project de lucht in gaat, blikken wij nog even terug op enkele hints, maar ook de behind de scene pictures die ik tot nu toe heb kunnen schieten! Ja, ondanks dat het project bijna voor de deur staat, film ik nog op één van de laatste dagen.. #stressfolife.

IMG_5099

Hier heb ik weinig aan toe te voegen, maar dat het een bloederige project is geworden, dat kan ik jou wel verzekeren.

done

done

s

sss kopie

done

Wazige foto’s, zoveel mogelijk filters, zodat het onduidelijk blijft, want het lekken van het project probeer ik te voorkomen. Dat is ook één van de redenen dat enkele mensen, minder dan 5 mensen ervan af weten. Er moest wat worden geschreven, wat uitgewerkt o.a. het verspreiden van de posters en andere dingen.

IMG_3455

IMG_3457

Hier en daar werden dingen gewijzigd, maar dit was eerst één van de looks die ik wilde publiceren op een poster, maar bedacht mij op het laatste moment.

IMG_4599

Het creëren van chaos, speciaal voor de sneak peek die eerder dit jaar werd gepubliceerd om jou een idee te geven hoe het project eruit zou gaan zien.

IMG_4597

Waarom messen altijd terugkeren bij horror videos is altijd maar weer de vraag, maar het gaf een supervet resultaat met de klonten nepbloed die op de grond vielen.

IMG_4594

Het laatste shot wat ik maakte, voordat wij het park verlieten waar wij op dat moment hadden gefilmd, met natuurlijk de driehoek in beeld.

IMG_4927

Via Snap liet ik ook weten dat de release date van het geheime project eraan zat te komen, want dit was mij een momentje wel! Maandag 7 maart 2016 wordt de video gepubliceerd op het Engelse kanaal, namelijk QUEENKINGSFX!

IMG_4876

IMG_4875

Ineens ging het heel snel, want na de sneak peek moest ik nog warm draaien en toen stond de eerste filmweek voor de deur, maar van te voren moesten de voorbereidingen worden getroffen en dit is daar één van!

IMG_4899

Het eerste item werd bekend gemaakt op YouTube, namelijk het verspreiden van de posters door heel Nederland én zelfs in België wilde men deze gaan uitdelen.. YAS! WE’RE TAKING OVAH!

IMG_4928

Weinig tot geen slaap, zenuwen AF, maar wel make-up dat on point zat, maar dat moest ook, want de eerste filmdag was aangebroken!

IMG_4931

Het indelen van de setup was fantastisch om te doen, dit was namelijk één van de studio’s van het geheime project! Met tape en plastic folie sealde wij de deal, zodat er geen bloed op de witte muren kon komen. Ondanks dat we alles hadden ingeplakt, is het toch gebeurd, haha!

IMG_4929

Nadat we de set hadden gebouwd, gingen we uiteten, even lunchen, zodat we keihard konden gaan knallen voor het project!

IMG_4930

Aangezien mijn slaapritme fucked is, probeer ik zoveel mogelijk fruit en groente ernaast te eten om zo energie binnen te krijgen en sinaasappelsap van de Jumbo waar je zelf kunt persen is mijn ding! Inmiddels heb ik de laatste vier weken zo’n drie flessen versleten en wat glaasjes bij Bakker Bart.

1111

Bij het filmen van het project komt ook veel wachten kijken, zowel het doornemen van bepaalde stukken, het maken van de vele special effects looks, maar ook als de batterij van de camera moest worden opgeladen. Yeap, dan weet je pas écht dat je lang aan het filmen bent, haha!

IMG_5019

We zitten inmiddels op filmdag 4, waarvan ik alleen ook enkele stukken heb geschoten, wat voor mij al filmdag 6 maakt! Mijn wekker gaat gedurende periode om 8 uur in de ochtend en mijn hoofd raakt de kussen rond een uurtje of 5. Ja, in de ochtend. Snap je nu het probleem met weinig uren in een dag? IT’S INSANE!

IMG_5025

IMG_5021

IMG_5026

Eh.. oh. Zie je die straal op de muur, bij de laatste foto? Dat is nepbloed wat per ongeluk het plasticfolie omzeilde, waardoor de witte muur volop werd geraakt.. YIKES!
212121

Binnenkort verschijnt hier een video van, namelijk de wonden, hoe ik ze maakte en hoe jij ze ook kunt namaken! Een mooie before foto, een middenshot, voordat we naar de set liepen en nummer drie, de gruwelijke aftermath!

IMG_5035

DIT. DE. HELE. TIJD! Alles en iedereen zit steeds onder, de meubels, handen, nagels en nu ook mijn gezicht, armen en de rest van het bovenlichaam. Ja, de struggle is real! 

IMG_5042
Het resultaat de volgende dag? Hier en daar nog wat rode spots, maar dan vooral rondom mijn mond.. thank god for makeup!

IMG_5096

Filmdag nummer 4! Opnieuw gekleed in het zwart, no makeup on en tijd om te shooten!

IMG_5098

Een van de laatste clips buiten filmen, inclusief nepbloed wat aan het rotten was. My gawd, weet je hoe het stonk? En zie je hoe vies mijn schoenen zijn? Dat kwam doordat ik door het bos moest wandelen om enkele shots te krijgen, maar hey, alles voor de film!

IMG_4938

Het aftellen is begonnen, inmiddels zijn er nog maar 4 dagen tot de tweede maandag in maart!

IMG_5121

YAAAAY! De volgende filmdag waar we nog meer stukjes opnemen op de lugubere bloodproof set!

1111111

Filmen in het openbaar met dit op je gezicht brengt inderdaad hilarische filmmomenten op! Helaas had ik bij beide keren niet de camera aanstaan, want de shots waren goud waard. De Joker speelt een rolletje in het project, vandaar dat deze zo vaak passeert!

IMG_5125

Jongens, meisjes, dames en heren, wat geniet ik van het project! Het brengt enorm veel stress met zich mee, veel dingen gaan niet zoals ze horen, nepbloed eindigt in mijn neus, oog en oor, maar ook stak ik mijzelf met een mes in mijn hand, waardoor ook rijkelijk het echte bloed vloeide. De levensjaren tikken met het uur af en als het aan mijn stressmeter zou liggen, zou ik morgen dood neervallen. Ik geniet volop van het project, maar ook omdat ik steeds meer met jullie kan delen! Volg mij op Snapchat Queenkingg voor de laatste dagen van het geheime project + de lancering zelf!

Heb jij Snap? Laat je naam achter!


5 Comments

 • Kiss & Make-up

  02/03/2016

  THE SUSPENSE….! :-)

  Reply
 • femketje

  02/03/2016

  ik ben zooooooo benieuwd :D

  Reply
 • Melissa

  02/03/2016

  Zo spannend! Ik heb al tijdje stiekem mee zitten kijken maar ben nu erg benieuwd! Ik volg je nu ook op snapchat trouwens! :D Mijn naam is daar rockinheels ;)

  Reply
 • Irma

  02/03/2016

  Whaaaa wat komt het dichtbij!
  En die blood stains, hahaha!

  Reply
 • Engelina

  06/03/2016

  Ik heb de stickers binnen ;) Ben heeel nieuwsgierig voor morgen!

  Reply

Geef een reactie