WET N WILD MEGA LINER TURQUOISE!

Het prijskaartje is niet belangrijk, maar het product wel, het uiterlijk niet zo zeer, zolang het maar praktisch werkt. Wet N Wild heeft een mooi prijskaartje, niet altijd even fancy, maar wel praktisch, alhoewel de lipsticks wel shinen in mijn make-up stash. Al mijn hoop had ik ingezet op hun lipsticks, omdat die zo incredible zijn, maar hoe zit het met hun eyeliners?

wet n wild mega liner

Met de gelliners van het Amerikaanse budgetmerk ben ik al bekend, één woord, AMAZING. De pigmentatie is fantastisch, de dekking is adembenemend en dan nog eens het spotprijsje wat je ervoor neerlegt. Draag mij weg, al die liefde voor het proefdiervrije merk laat mij hart teveel slagen overslaan!

wet n wild mega liner12

wet n wild mega linerr

wet n wild mega liner

Opzoek naar wat leuke tintjes voor in de zomer kwam ik dit pareltje tegen, namelijk gifgroen met een redelijke glans, waardoor het een enorme eyecatcher wordt. Het bevat wel een metallic finish, maar dat waardeer ik enorm in de liner, want dit geeft zo’n zomers tintje eraan. Helaas staint de kleur wel, de ene keer niet, de andere keer loop je met groene oorlogsstrepen op de oogleden rond.

wet n wild mega linerrrrrr

wet n wild mega linerrr

De huls van de eyeliner is praktisch, niet te gek, maar modern en eenvoudig. Een zilveren punt, maar wel van plastic, net zoals de rest van de verpakking. Geen gekkigheid, maar een transparante onderkant, gevuld met het kleurige product en ook weer een zilveren opdruk.

wet n wild mega linerrrrr

wet n wild mega linerrrr

Zoals je ziet is het kwastje gaan splijten, wat behoorlijk faalt, hierdoor heb je de kans dat je ineens een wimper meeneemt in het groene kleuring proces of een deel van je ooglid wat niet de bedoeling is. Inmiddels heb ik de haartjes eruit getrokken met een pincet, waardoor deze weer zo goed is als nieuw! Strakke eyeliners en wings zijn weer mogelijk!

wet n wild mega liner1

wet n wild mega linerrrw

Het snelle drogen klopt, want hierdoor is ook de substantie dikker geworden na verloop van tijd. Deze was al steviger dan normaal, waardoor de dekking geweldig is, want ook de pigmentatie van de eyeliner is retesterk! Geen plekken die doorschijnen, teveel glitters aan één kant, aangezien het een metallic glansje heeft, maar ook dit is geen enkel probleem! Waterproof? Kinda! Het is inderdaad smudge proof, loopt niet uit en gaat ook niet afbrokkelen na verloop van tijd.

5

IMG_6477

Zoals ik al zei is het een pareltje, maar na verloop van tijd, enkele maanden, wat gaan indekken, maar nog steeds gorgeous voor op de oogleden! Staint soms, maar wel proefdiervrij! Het is een leuk product om uit te proberen, maar geen must have.

De Wet N Wild Mega Liners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder ook zwart en bruin, maar zelf koos ik voor de Turquoise. De eyeliner is verkrijgbaar bij TheMakeupSpot voor €4,95!

Heb jij de eyeliner in bezit? En wat is jouw mening erover?


7 Comments

 • Britt

  03/03/2016

  Wat een geweldige kleur wel zeg!

  Reply
 • Mariëlle

  03/03/2016

  Wow wat een kleur hihi! Staat jou zoals gewoonlijk weer super ;)

  Reply
 • Charlotte

  03/03/2016

  Good lord wat en kleur! Ik ben zelf meer van de neutraaltjes, maar kan wel zien dat dit kwaliteit is, wat een mooie dekking!

  Reply
 • Andréa

  03/03/2016

  Wauw, de kleur is echt een topper! Staat supergaaf!
  x

  Reply
 • Irma

  03/03/2016

  Mooi! Perfect voor de lente!

  Reply
 • femketje

  04/03/2016

  omg wat een awesome kleur ;D

  Reply
 • Eva

  06/03/2016

  Wauw hele gave kleur!
  En toffe look heb je erbij gemaakt!

  Reply

Geef een reactie