HEIDI MONTAG MEETS CYNTHIA!

The Hills heb ik nooit gevolgd, het was namelijk niet mijn TV-programma, maar hier en daar kreeg ik wat nieuwtjes mee van vrienden die wel obsessed waren, maar ook de bizarre artikelen die over de sterren werden gepubliceerd, waaronder de dame herself die regelmatig door het slijk werd gehaald. Ze trouwde met Spencer, maar verbrak de relatie, kwamen weer bij elkaar, ruzie, trouwen, extreme plastische chirurgische ingrepen, spijt van de operaties en zo kwamen we uit bij Heidi Montag Meets Cynthia!

IMG_6431

Haar personage kwam mij bekend voor, maar voornamelijk leerde ik de blondine kennen doordat zij haar plastische ingrepen drastisch omgooide, van watermeloen aan siliconen zakken die ze weer wilde wijzigen naar enkele cups kleiner, maar ook haar neus, tanden en andere aanpassingen moesten ongedaan worden. Het brak mijn hart dat je je zo laat veranderen door de media/haar echtgenoot in de hoop dat je gelukkiger wordt.

De make-up looks uit de serie zijn adembenemend, maar ook de hairdo’s van Miss Montag zijn magnifiek. Een flawless gezicht met extra veel highlighter, nude lips en een simpele ooglook, dat kunnen wij ook! Voordat we met alles aan de slag gaan, begin ik met de Etos Aftershave Balsem, zodat ik er zeer van ben dat mijn make-up in wind en weer blijft zitten.

IMG_9942

IMG_6430

Deppend met de fake Beautyblender breng ik de Max Factor Miracle Match Foundation 45 aan op het gezicht, maar neem voor de zekerheid ook mijn hals mee. Kleurverschil is een no go. Highlighted op het gezicht is wel een must, waardoor ik royaal met de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite en Natural Lite aan de slag ging onder de ogen, kaaklijn, kin, bovenlip, neusbrug en op mijn voorhoofd. Zie, je hebt geen plastische ingrepen nodig, het kan met make-up + je kan het altijd ongedaan maken!

IMG_1153

IMG_6435

IMG_3515

Mijn gezicht bedekte ik onder een stevige laag poeder, zodat alles op zijn plek blijft zitten, natuurlijk maakte ik gebruik van de fluweelzachte Ben Nye Banana Powder, gemengd met de Colorless Face Powder van exact hetzelfde merk. Een subtiele contouring met de NYX Blush in Taupe, maar aftoppen met Spice, ook van NYX en als klap op de vuurpijl de KIKO Clics System Eyeshadow  272 op de hoogtepunten in het gezicht, gecombineerd met de Mineralissima Youth Dew , waarmee ik ook onder mijn contouring ging bakken. Weet je hoe een mooi effect je dan krijgt? Wauw!

IMG_6429

Heidi draagt vrijwel neutrale tot de ik-draag-nauwelijks-make-up look, want een nude oog make-up met een transparante lipgloss als finishing touch. Als eerst ga ik aan de slag met de Too Faced Shadow Insurance, Milk van het NYX Jumbo Pencil op het ooglid en de binnenste ooghoeken en de lichte kleur uit de Wet N Wild Lust Palette.

1-lu-e1359252777459

IMG_6437

Opnieuw de Mineralissima Youth New highlighter in de ooghoeken, maar ook over het ooglid én onder het wenkbrauwbot, waar ik deze ook weer meng met de KIKO Clics System Eyeshadow  272. W7 In The Mood Palette met daaruit een zachte taupekleur, maar ook de roze achtige shadow voor in de crease. Donkerbruin langs de onderste wimperrand en de GOSH Extreme Liquid Gel Eyeliner in het zwart als sierlijke, maar toch duidelijke winged eyeliner.

IMG_6434

IMG_6433

Mijn wimpers voorzag ik van een natuurlijke krul, een laagje Max Factor Glamour Extensions Mascara, maar ook de Gypsy Lashes in 907 die ik opplakte met de DUO Lash Glue in DarkTone. Als laatst nog een wit oogpotlood op de waterlijn van de Etos voor de verfrissende blik. Verder hield ik het nude, geen gekkigheid, behalve een dotje highlighter op de lippen en de lipgloss in Pristine Nude van Max Factor. Ja, een oud favorietje is terug van weggeweest!

IMG_6431

Ik ben pro plastische chirurgie, begrijp mij niet verkeerd, maar sla er niet in door. Het belangrijkste is en blijft dat jij de keuze maakt om het te doen, omdat jij het wilt, niet een ander. Maak jezelf gelukkig, want als jij happy bent, dan worden anderen dat door jou ook!

Keek jij The Hills?

SIDENOTE: Ik had supermooie foto’s gemaakt van mijn ogen, maar ineens waren deze verdwenen van mijn camera!

3 Comments

 • femketje

  05/03/2016

  gorgeous look :D

  Reply
 • petra

  06/03/2016

  Zo moooi!!! Echt, ga ik zeker doen, ik gebruik zeer veel zachtroze en wings ;)

  Reply
 • Irma

  07/03/2016

  Mooi!
  Ik vond Heidi ook zo’n knappe meid! Zonde van al die chirurgie.
  Jij ziet er gelukkig nog lekker puur natuur uit :)

  Reply

Geef een reactie