BEAUTY LIFEHACK VIDEO: SMOKEY EYES/OUTER V!

Zelf maak ik gebruik van de kleine hackjes, omdat het je leven een stuk gemakkelijker maakt! Niet alleen redde ik hiermee mijn iPad oplader, maar ook het kauwen van kauwgom om geconcentreerd te werk gaan en wist je dat een blauwe kamer productiever is? Yeap, het zijn de kleine dingen die het hem doen! Vandaag een speciale beauty lifehack!

Collage

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Zelf had ik mijn twijfels over de hack, maar hoopte erop dat het iets zou worden en it just did! Binnen enkele minuten had ik er een ooglook op zitten, terwijl dat in de meeste gevallen alleen mijn eyeliner is of de mascara die ik aanbreng. Nee, nu gewoon een complete make-up look, zonder het vele blenden, aanbrengen van oogschaduws en gekkigheid. Ideaal voor als je in de ochtend iets makkelijks wilt, maar ook iets klassiek! De hack is CONFIRMED!

Heb jij weleens beauty lifehacks uitgeprobeerd?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  06/03/2016

  Geweldig idee, ik ben wel van de hacks, ja :-)

  Reply
 • petra

  06/03/2016

  Hihi, ik vind je reacties echt zooo leuk om te zien, ik word altijd vrolijk van je! Leuke hack, moet ik eens proberen!

  Reply
 • femketje

  06/03/2016

  nice! :D ik ga dit ook eens uitproberen!

  Reply

Geef een reactie