Last week, I was busy, covered in blood, but so damn thankful for.. #92

Leef ik nog? Of is dit een soort van Interception waar je niet uitkomt? Want slapen zit er niet in, zowel de bouwvakkers die mij wakker houden als de kopzorgen en de stress van het hele project en alles eromheen. Alles ging fout op het laatste moment, waardoor mijn frustraties hoog opliepen. Dat was ook vrij logisch, want mijn eerste film werd op 7 maart 2016 gepubliceerd! Last week, I was busy AF, covered in blood – for suah! – but so damn thankful for..

“Don’t tell people your dreams. Show them!”

Vierde filmdag voltooien – het Natuurpark – ontvangen van fanmail! – Young E. – de behind the scenes filmen + Snappen – bijwerken van de e-mail – het fiksen van de posterGuano Apeshet aftellen van de dagen met foto’s – het maken van organen – WP. – carpaccio – doordeweeks uitgaan – het bestellen van de postersde duivel ontwerpen – het delen van meer hints de video van Naab en mij die volgende week online komt – productieve dagen – Red Hot Chili Peppers – het maken van gelatine wonden – de trailers van de #48UURLIVE – sneeuw – het lieve cadeau van de Nagelfabriek! – borrelen met opa en oma – de posters op de bus gedaan – haarlak van de Kruidvat – Mom’s homemade brownies – het editen van de scenes – de goddelijke Tony Chocolonely repen van de Nagelfabriekhet afronden van mijn projecthet bekend maken van het geheime project – krullen van mijn haar – spontaan uitgaan.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  10/03/2016

  Elke keer zit er wel een ‘mom’s homemade dit of dat’ bij eh, hehe. Ik zou ook wel een paar brownies lusten nu.

  Reply
 • Irma

  10/03/2016

  Een weekje vol met dingen voor het geheime project, haha.
  Nu alle stress een beetje voorbij is, moet je wel even rustig aan doen he?
  Even bijkomen van alle drukte!

  Reply

Geef een reactie