Last week, I published my first FILM and I was so thankful for.. #93

Maandagnacht was het zo ver, met maar minder dan een uur slaap op de teller ging mijn wekker opnieuw, want de avond daarvoor had ik het redelijk druk met bepaalde activiteiten, waaronder ook nog een aantal uurtjes die werden gespendeerd met mijn favoriete broeders van andere moeders. Haat, jaloezie en nog meer haat, maar zie je die lach? Ja, dat is een lach van ‘fuck you’, want mijn week kon niet meer stuk! I published my first film and I was so thankful for..

help yourself interactive short horror film

Het publiceren van het geheime project (=mijn eerste short horror movie!) – de enthousiaste en lieve reacties – Sims 4 – de foto’s van bezoekers die met de posters en stickers aan de haal zijn gegaan! <3Ill Mind of Hopsin 8!11,000 abonnees op QUEENKINGSFX – jaloerse mensen –  het publiceren van mijn eerste horror film – mijn hoofd die hangt in verschillende steden van Nederland – het zonnetje – Aussie shampoo – WP. – genieten van het leven – kijken van Ghost Adventures – vooruitwerken – mijn dagelijks make-up look – draadloze opladers – doordeweeks uitgaan – Bob’s Burgers – buiten de deur werken – mijn gezicht op een poster in mijn eigen stad – The Vampire Diaries – 300 likes op de Engelse Facebook-pagina – drankje doen met de zuster – interview met Verena over mijn horrorfilm Pinterest – Twix taart van Mom – het verwijderen van haatvolle mensen (=zowel op social media als in real life .. bye bitches, bye!) – Red Hot Chili Peppers – mijn app staat in de App Store! uitgaan met de bro’s – chillen in mijn onesie – achter de schermen aan de site werken – Yelawolf – kijken van documentaires – Momapop – mijn followers! <3

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  16/03/2016

  Ik ben niet verrast dat de reacties op je filmproject zo enthousiast zijn, hoor, exciting stuuuuuuff!

  Reply
 • Irma

  16/03/2016

  Jaaa super lieve reacties krijg je op je film!
  Je gezicht hangt hier nog steeds in de stad hoor! Je posters zijn nog steeds te bewonderen :)

  Reply
 • Verena

  21/03/2016

  Omg m’n interview staat erbij love you !!!!!

  Reply

Geef een reactie