MEGA SNAPCHAT OVERZICHT: REWIND.. KERST, WAT?

Het mag wel halverwege maart zijn, maar ineens kwam ik mijn Snapchat map tegen op de computer en realiseerde ik mij dat ik NOOIT, maar dan ook NOOIT mijn kerstfoto’s heb gepubliceerd! HOE KON IK! Wat heb ik gedaan! Ik beging heel wat misdrijven in mijn horrorfilm, maar hoe kan ik dit nou vergeten? Oh my god, I betrayed you guys! Dan toch maar die fotootjes posten.. in maart.. #NOSHAME!!

done

Ah, ik werd spontaan verliefd op onze kerstboom toen de lampjes er weer in zaten. Wat was onze boom toch weer schitterend, letterlijk en figuurlijk!

IMG_3660

Ik had de film nog nooit helemaal gezien, altijd in delen op televisie, want voordat ik doorhad dat de film op was, miste ik alweer de helft en dit duurde jaren, totdat ik tijdens het make-uppen de oude klassieker opzette!

IMG_3770

Het moest gebeuren, kerstkaarten schrijven! Helaas liggen de mooie kaarten niet in beeld, alhoewel die rechtsboven in waren ook tof, maar jeetje, als je kaarten zelf schrijft, dat is een teken dat je ouder wordt.

IMG_3712

done

done

De kerstperiode is altijd een gekkenhuis, soms zo gek, dat ik heel stil mijn voice overs in de nachtelijke uren moet inspreken. Het was weer zo’n week dat je teveel moet doen, maar te weinig tijd hebt, waardoor ik in de nacht een video insprak. Niemand die het door had! Vervolgens moesten andere video’s worden bewerkt, maar dit was gelukkig overdag!

IMG_3811

GAWD DAMN! Inmiddels zit ik al zo’n goede zes maanden bij het Amerikaanse bedrijf, namelijk Rebelsmarket! Met mijn Engelstalige YouTube kanaal ben ik daar een partner, voorzie ik hun van make-up looks die speciaal bij een bepaalde stijl passen en ook dit jaar tekende ik weer bij hen! AH, ik kan niet wachten!

IMG_3921

EINDELIJK, het was weer op TV! Serious Request is voor mij altijd weer het teken dat de kerstdagen écht gaan aanbreken en natuurlijk hing ik een week lang voor de buis met de toffe radioshow.

IMG_3945

Waar doen we kerstinkopen? In Amsterdam of course! Elk jaar gaan Naab en ik samen opstap, even heerlijk met zijn tweeën shoppen. Toentertijd gingen er meer mee, maar we besloten dat het gezelliger was met zijn tweetjes, aangezien wij ook dezelfde make-up winkels bezoeken én zelfs boekenwinkels.. ja.. ik lees. Boeken.

IMG_3951

Het was een ontzettende lange dag en thank god was deze pop aan de betere hand, maar helaas ging het wat minder met de Naab. Hierdoor moesten we verplicht lunchen bij de Bijenkorf, wat erg.. hahaha! FROZZ, het is goddelijk, low fat, behalve de dingen die je er dan bij doet, maar die toppings, gurl, houd mij tegen!

IMG_3953

En wat doet de Koning als ze in Damsco is? De Starbucks bezoeken! Ja, wij hebben in Lelystad geen toffe koffiewinkels, althans, niet dat ik weet, in ieder geval geen Starbucks en ik moest en zou even een bezoekje brengen aan de Amerikaanse koffiebar. een frappuccino met slagroom, op koffiebasis en karamel it is.

IMG_3955

Voordat ik naar huis ging, bezocht ik nog even mijn postbus én het was VOL. OVERVOL!

IMG_3957

Helaas had ik er in 2015 geen tijd voor, want het stond wel op mijn to do list, namelijk het inpakken van de kerstcadeaus op camera, maar tevergeefs. Hopelijk gaat het mij dit jaar lukken, want ik word er steeds beter in! Ik heb bijna al onze eigen cadeautjes ingepakt, because I’m loving it!

IMG_3948

En wat deed ik ondertussen? Exact, Serious Request peeken!

IMG_4059

Eerste kerstdag, hallo!

IMG_4060

Mom maakte weer een geweldig ontbijt, samen gezellig met zijn alle de tafel dekken, wachten op de Naabster, voordat we gingen aanvallen, but it looks damn GOOD.

IMG_4061

Je zal het niet verwachten, maar voor kerst vroeg ik om een telescoop! Mijn fascinatie voor de natuur groeit met de dag, maar voornamelijk het bekijken van de maan en de sterren, je kunt mij er voor wakker maken! Wie kan zich de bloedmaan nog van laatst herinneren? Yeap, ik was wakker gebleven! Het is nu nog vrij koud, maar ik hoop in de zomer wat natuurverschijningen te kunnen spotten!

IMG_4062

Serieus, als je iets van Morphe Brushes kan bemachtigen, DOE. HET. NU! Er kom nog een review van de palette, maar echt, wauw, wat een fantastisch merk!

IMG_4064

Ho.. yikes!

IMG_4065

IMG_4066

IMG_4068

IMG_4069

Tijdens het opmaken ging ik van start met de haatvolle, maar ook vooral dankbare get ready with me, speciaal voor de kerstdagen! Donkere ogen met teveel gouden glitters, gele highlighter en donkergroene lips!

IMG_4094

De volgende dag droeg ik geen make-up, maar wel een lelijke kersttrui waar je vroeger voor in elkaar werd getrapt! Yeap, Primark weet hoe ze je moeten verleiden.

IMG_4100

Naab en ik gaven elkaar dit jaar ook iets, gewoon iets kleins, wat leuk is, maar de knaapin kwam met een FOOTSIE aanzetten! JA. FOOTSIE. Ik ben gek op mijn snuggie, want dat is handig voor als je achter de computer zit, maar met de footsie heb je geen mouwen, maar SOKKEN aan je voeten! JA. OMG. Ik draag hem dagelijks!

IMG_4129

De derde kerstdag was ook voorbij, want we hadden er dit jaar drie, maar weer terug aan het werk gaan is niet erg, vooral niet als je een leuke job hebt!

IMG_4145

De laatste tijd werk ik steeds vaker buiten de deur en in december begonnen we daar mee, maar eerst powervoedsel eten bij Bakker Bart met een goddelijke en zure sinaasappelsap.

IMG_4147

Druk aan het werk voor de website, maar ook de horrorfilm, want toen was ik deels begonnen met mijn script!

IMG_4112

IMG_4446

Soms heb ik van die dagen dat er niks uit mijn handen komt en dan forceer ik nog weleens om wat te gaan doen, maar nu gaf ik mij over. Dat doe ik wel vaker en dan ervaar je dat soort dagen zo anders. Je ontspant als het ware, omdat je gewoon niks doet, maar dan ook echt niks anders dan eten en TV kijken.

IMG_4162

AW GAWD. VUURWERK. YAS!

IMG_4163

De jaarwisseling ging vrij chaotisch bij ons, maar fantastisch was het zeker, waardoor ook de snap wat later verscheen.. ik bedoel, twee uur later? een uur? Of was het drie uur? Anyway, de beste wensen babes!

IMG_4166

Mam kan goed koken, maar dan ook echt lekker koken en bakken, want haar baksels verschijnen regelmatig in mijn dankbaarheid artikelen, maar ook pap heeft zo zijn specialiteiten en oliebollen zijn daar één van. Niemand anders maakt zulke lekkere oliebollen dan pap!

IMG_4167

Voor oud en nieuw had ik egg nog gemaakt en ik mocht blij zijn dat er geen drank in zat, want ik heb er veel van gedronken!

IMG_4251

Bohemian Rhapsody van de Sons, geweldige cover, één van de mooiste tot nu toe.

IMG_4359

IMG_4360 (1)

Fanmail, ik ga door weer en wind om het op te halen, want niets is zo dankbaar als het ontvangen van geschreven brieven door bezoekers/followers. Ik had een rotdag en toen verscheen dit in mijn postvak, alles verdween als sneeuw voor de zon. Ik houd van jullie!

IMG_4366

Als je het hebt gezien op Snapchat, maar je kon het niet lezen, dit was namelijk de titel van de horrorfilm, zoals nu bekend is, staat er “Help Yourself.” Alleen had ik geen papier bij de hand.. alleen mijn hand..

IMG_4402

Ze is oud, alleen, maar ze doet alsof ze weer een jonge godin is! Gelukkig is Mamapop weer helemaal opgeleefd, ze eet goed, ze drinkt uitstekend, rent rond als een gek, doet blinkies en ga zo maar door. Tegenwoordig heeft ze een kleedje als ze buiten haar hok is en ze is er dol op, sinds kort gaat ze er ook helemaal onder en krijg je dit soort taferelen!

IMG_4539

IMG_4540

Ik had werkelijk geen idee, ik zag het voorbij komen in de zin van mijn statistieken die omhoog schoten, aangezien de video minimaal 1,000,000 keer was bekeken binnen enkele weken en ineens had ik het door.. Ik ging viral in de USA! Vervolgens poste ik dit op snapchat, kreeg ik berichten van mensen dat ze het er zelfs in art class erover hadden.. WHAT?! AWESOME!

IMG_4547

Om alle leuke dingen in het leven te vieren, waaronder de 10,000 abonnees, het behalen van 5,000,000 views, het bespreken van zakelijke dingen en het genieten van vis. Ja, met de Naab kan ik mij altijd zeer vermaken!

IMG_4557

Als klap op de vuurpijl kocht ik een replica van Banksy’s kunstwerk voor in mijn kamer! De vandalist die met een bosje bloemen gooit, magisch.

IMG_5125

BRUH, I DO! Wel moet ik erbij vermelden dat ik veel foto’s heb geschrapt, want er komen minimaal 400 selfies per week online om de make-up looks te showen die ik toevallig dan draag, maar ook met vragen over logo’s, wat jullie willen zien en ga zo maar door. Het ging puur om de restanten van kerstmis, oud en nieuw en enkele dingetjes daaromheen en natuurlijk van de horrorfilm en een deel van mijn leven. Natuurlijk kun je mij toevoegen op Snapchat onder de naam Queenkingg of scan de code!

Heb jij Snapchat? Hoe heet jij? Zodat we jou ook kunnen volgen!


3 Comments

 • Irma

  17/03/2016

  Awesome! Lekker uitgebreid.
  En ik weet al wat ik voor mijn verjaardag wil… Die Footsie!

  Reply
 • Britt

  17/03/2016

  Ooh, zulke snapchatoverzichten van jou maken mijn dag altijd weer helemaal goed! Leuk om te zien weer!

  Reply
 • femketje

  18/03/2016

  oehh dat morphe palette <3

  Reply

Geef een reactie