MADONNA MEETS CYNTHIA ’16!

Voorheen had je talent nodig om bekend te worden, maar nu houd je jezelf in de lucht, dankzij de gekste publiciteitsstunts, waaronder de nipplegate van een minderjarige fan die je het podium optrekt. De ene schandaal naar de andere verschijnt bij de 57-jarige zangeres die in de jaren ’80 doorbrak, natuurlijk heb ik het over Madonna Meets Cynthia!

IMG_6635

Mijn Twitter-timeline stond er vol mee, want de ontblootte boob van de 17-jarige die stond te springen op stage, had er geen enkel probleem mee! Damn, mad props voor haar! Ondanks het vreemde akkefietje bespeurde ik een schitterende make-up look van Madonna herself, met een kleine zoektocht kwam ik nog een beter plaatje tegen, vrij nude, maar makkelijk op te spicen!

Zelf moet ik bekennen dat ik helemaal niet zo’n fan ben van de nude looks, aangezien vele dames in Hollywood hetzelfde dragen, namelijk donkere kleur op de oogleden, tintje donkerder in de crease met wat shimmers, eyeliner, niet altijd met een wing en dan een rode lipstick of een huidkleurige variant. De look van Madonna niet, zo speciaal, zoveel warmte én een look die iedereen zou kunnen dragen!

IMG_6583

IMG_5948

Aan de slag met de Too Faced Shadow Insurance over de oogleden, wenkbrauwen invullen met de INGLOT Eyeshadow 342, zodat ik ze een tintje donkerder kon maken met de W7 In The Mood Palette. Het is terug van weggeweest, namelijk de Zoeva Naturally Yours Palette. Ahhh! Pure op de oogleden, wat van First Love onder de wenkbrauwen en Soft & Sexy pakte ik anders aan. Haar arcadeboog is ook niet intens aangezet, maar wel met een kleine hoeveelheid van donkerbruin. Door de kwast er licht in te dippen en vervolgens op de hand af te tikken om het vervolgens tot smoke te blenden!

IMG_6584

IMG_6606

Met schone brushes vervaagde ik de gehele ooglook, voordat ik Smooth Harmony in de crease veegde, over de oogleden, lichtjes, puur voor een subtiele shimmers, in de ooghoeken én onder de oog waar ik ook wat van Soft & Sexy erbij voegde. Haar ooglook is wat warmer, maar dankzij Casual Elegance kon ik dit sfeervolle tintje nabootsen.

IMG_6582

IMG_5943

IMG_6628

Een vrij aanwezige winged eyeliner met de vloeibare eyeliner van de HEMA in het zwart, een huidkleurig potlood van Essence, All I Want, op de waterlijn, de Golden Rose Perfect Lashes Mascara over mijn wimpers, maar om het af te toppen, de nepwimpers van de Primark in Sultry! Ik gebruikte de nepwimperlijm van de Nagelfabriek, ben er écht zot op!

IMG_6605

IMG_3516

Het gezicht werd vrij simpel gehouden, maar natuurlijk zorgde ik voor een goede prep met de Etos Aftershave Balsem, plamuurde het gezicht dicht met de Max Factor Face Facefinity Foundation en de twee concealers, Ultralite en Natural Lite van Ben Nye. Om ervoor te zorgen dat het zo gedurende dag bleef zitten, fixeerde ik het met de Ben Nye Colorless Face Powder en de Banana Powder van hetzelfde merk. Een lichte, maar subtiele contouring met de NYX Blush in Taupe en Spice op de appels van mijn wangen met een dotje Casual Elegance van Zoeva op de jukbeenderen, neusbrug en de cupidoboog.

IMG_6605

IMG_6619

Haar lipkleur was moeilijk uit te vinden, want mijn lidlijn paste hier niet bij, maar wel de Superlustrous Lipgloss Revlon in Color Reef! Voor het oplichten van het middelste gedeelte, maakte ik gebruik van de Yves Rocher Sexy Pulp lipgloss in Corail. Natuurlijk kan je dit ook vervangen voor andere lipsticks, donkergroen, rood, een diepe bordeaux tint en zelfs de neutrale lippen zullen hierbij passen! Smooth Harmony van Zoeva veroverde mijn hart in de make-up look, ik wil deze vaker gebruiken!

Heb jij een favoriete look van Madonna? En hoe denk jij over haar nipplegate incident?


6 Comments

 • Irma

  19/03/2016

  Oeeh mooi! Heel classy!

  Reply
 • Eva

  19/03/2016

  Staat je mooi!

  Reply
 • Floortje

  19/03/2016

  Zo mooi, darn! Een shimmer in de crease kan ik de laatste tijd steeds beter waarderen :D

  Reply
 • femketje

  19/03/2016

  dit is wel erg nude voor jouw doen cynth! but i loooove it :D

  Reply
 • petra

  20/03/2016

  Oehlala, love it!! En die highlighter, je straal gewoon!

  Reply
 • Sam

  21/03/2016

  Heel gaaf!

  Reply

Geef een reactie