VIDEO: 8 RARE DINGEN DIE IK HEB MEEGEMAAKT DOOR BLOGGEN/YOUTUBE!

Soms moet ik mijzelf twee keer op mijn achterhoofd krabben bij het ontvangen van bizarre e-mails, halve huwelijksaanzoeken of de ge-wel-dige lingerie deals waar menig man een moord voor doet… .. You say what? Zonder schaamte ontvang ik een hele collectie aan naaktfoto’s, niet alleen Snapchat is er ideaal voor – kuch – maar ook via Instagram weten de viespeuken hoe ze mij moeten bereiken. Ik heb nog meer vreemde dingen om met jou te delen..

hoi

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, ik moet ook mijn ei kwijt en deel het daarom met jou.. sorry! Gelukkig heeft social media ook de blokkeer optie, anders had ik er meer harten uitgetrokken dan dat zij doen in The Vampire Diaries, want daar gaat men ook regelmatig los. Nu Valentijn is geweest, is de rust redelijk gekeerd, misschien zei ik dat iets té hard en heb ik de boel gejinxt. Yeap. I did.. Fml..

Wat is jouw raarste ervaring op/dankzij social media?

2 thoughts on “VIDEO: 8 RARE DINGEN DIE IK HEB MEEGEMAAKT DOOR BLOGGEN/YOUTUBE!

  1. Oh god wat raar! Leuk dat je het deelt, maar het lijkt me super creepy om te ontvangen. Ik heb een hele poos allemaal nudes op snapchat gekregen dus nu heb ik alleen nog aan staan dat ik van vrienden snaps wil krijgen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *