SLEEK FACE CONTOUR KIT!

Het loslaten van favoriete producten vind ik zo moeilijk, ik snap ook niet hoe je een item binnen een week kunt reviewen, want bij mij gaat daar heel wat tijd overheen. Het duurde zo’n drie jaar totdat ik eindelijk van de NYX Blush durfde af te stappen om wat nieuws te proberen voor het gezicht, namelijk de Sleek Face Contour Kit!

sleek

sleek

Grotendeels heb ik last van de verlatingsangst doordat mijn ondertoon een rol speelt in het uitproberen van nieuwe items. Vanwege de gele toon kan ik enorm vloeken met bepaalde producten, waarvan bronzer er ook één van is. Noodgedwongen moest ik overgaan op de contour kit van Sleek, aangezien ik bijna door mijn oldschool favoriet heen was.

sleek

sleek

Zoals we van Sleek gewend zijn zit het wel goed met de verpakkingen, matzwart met wat glanzende letters die de naam van het merk vormen. Een openklapbare box met een groot vlak bruin vlak en een iets kleinere pan met de highlighter. De grote spiegel valt niet te missen en is een uitkomst voor als je onderweg bent!

sleek

sleek

Laten we beginnen met de bronzer, want mijn nieuwsgierigheid was gewekt, aangezien dit product speciaal voor de lichte dames en heren onder ons is! Sleek heeft wel meerdere producten in hun assortiment zitten voor de bleke huidjes, de Face Contour Kit is ook verkrijgbaar in meerdere tinten en dit is Light.

IMG_5988

Je hebt verschillende soorten bronzers, maar vandaag gaat het om een matte variant! Dit dient voor het contouren van je gezicht, vandaar de naam. Met de matte bronzers kun je je gezicht slanker maken, maar ook de wat mindere punten op de achtergrond brengen, zoals je neus etc. Daarnaast kan het ook dienen voor het opwarmen van je gezicht.

sleek

sleek

Bij mij gaat het puur om het dunner maken van mijn gezicht, waardoor mijn jukbeenderen meer naar voren komen. Donkerbruin, haast hazelnootbruin, vrij intens, maar eenmaal bij het swatchen veranderde dit meteen! Een romige textuur, waar je niet teveel van oppakt, wel extreem gepigmenteerd, maar het zorgt niet voor vlekken, vegen of andere nare praktijken.

IMG_4427

IMG_4870

Zolang je de tint in laagjes aanbrengt, bepaal jij zelf hoe intens je je contouring wilt maken. Het is uitstekend te vervagen, alsof je kokosolie op je huid aanbrengt en het erin smelt. Ja, zo goed blendt het. Het viel mij meteen op dat de tint perfect bij mijn huid past, totaal niet te donker, heel subtiel als je het luchtig opbouwt.

IMG_4427

sleek

IMG_4427

De highlighter, daar heb ik weinig over te zeggen, alhoewel de swatch op mijn pols niet zoveel zegt, maar op het gezicht, hello! Een ultieme favoriet die een plaatsje kreeg in mijn vijf favoriete highlighters voor het gezicht, want dit pareltje doet het geweldig op de cupidoboog, het wenkbrauwbot én natuurlijk de jukbeenderen zelf! Sleutelbeenderen trouwens ook..

IMG_9411

FOTD: GERUITE BADASS.

Opnieuw kun je spelen met de intensiviteit, makkelijk op te bouwen, maar perfect voor een zwoele blik, als je weinig make-up wilt dragen. Niet te roze of zalmachtig, want ook mijn gele ondertoon verdraagt de kleur uitmuntend! Daarnaast is Sleek ook nog eens dierproefvrij!

De eerste keer was ik al onder de indruk, maar bij de tweede keer was ik verkocht, vervolgens ging ik overstag met de highlighter en de eerste pans worden alweer bijna gehit! Sleek kan het haast nooit verkeerd doen bij mij, maar dit product sloeg de spijker opnieuw op zijn kop! Mind-blowing! Geen oranje vegen, maar het natuurlijke effect wat je zoekt in een contour kit!

De Sleek Face Contour Kit in Light is verkrijgbaar bij TheMakeUpSpot voor €8,49!

Heb jij producten van Sleek? En welke bronzer is jouw favoriet?


4 Comments

 • Mariëlle

  21/03/2016

  Wow, pans !? Dat heb ik nou nooit haha! Maar hij is zeker wel prachtig!

  Reply
 • femketje

  21/03/2016

  woahhh die highlighter <3

  Reply
 • Eva

  21/03/2016

  Wauw!
  Vooral die highlighter en dat voor die prijs!

  Reply
 • Irma

  21/03/2016

  Ik heb een soort gelijk duo van ELF!
  Heel fijn, alleen is de highlighter van ELF iets meer roze, een beetje tussen een blush en highlighter in.
  Wel heel fijn!

  Reply

Geef een reactie