Last week, I was thankful for.. #94

Vroeg opstaan, meer kunnen doen, productief bezig zijn en genieten, zo zijn de afgelopen dagen verlopen. Hier en daar werd ik wel genekt door de hoofdpijn, spierpijn, maar deze pop gaat nog steeds lekker! De afgelopen tijd liep ik heel wat achter door de drukte, maar langzamerhand ga ik inlopen! Het was druk, maar op een lekkere manier, ik heb nog veel te doen, maar het begin is er! Last week I was thankful for.. 

“Can you see the fuck you in my smile?”

Mukbangs – kijken van make-up tutorials – Grey’s Anatomy – het schoonmaken van mijn kamer – het opdoen van nieuwe ideeën – mijn eigen app! – hardlopen – het zonnetje – Momapop – het koppelen van accounts – bijwerken van mijn e-mail – tijd nemen voor een gezichtsmasker – een nieuw project begonnen – bezig met de voorbereidingen van de #48UURLIVE – gebruik maken van de QUEENKINSFX FB-page – de e-mail die al dagenlang bijgewerkt is! (=trots!) – vooruitwerken met video’s – aanpassen van zakelijke dingen – RHODESPinterest – crime series – het upgraden van mijn film set up – Sons of Anarchy – uiteten bij het sushirestaurant – het bijwerken van bepaalde activiteiten –  1,000 views op de horrorfilm! – downloaden van nieuwe productieve apps – driedaags uitgaan festijnGrieves – het maken van kleurrijke looks – leren schaken – homemade cookies van Mom – de jaloezie van anderen – nieuwe ideeën voor video’s met Naab! – het organiseren van mijn planning – 6,000,000 views op de trypophobia hand! – rustige zondag – ID channel – het opsturen van de winactie pakketjes + de laatste pakketten van de horror film – bezig met mijn bucketlist.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

 • Irma

  24/03/2016

  Good job girl!
  Je app is al gedownload en ziet er echt awesome uit!
  En yaaaaas #48UURLIVE komt er weer aan! :D

  Reply

Geef een reactie