VIDEO: KIKO SHOPLOG MAART 2016 MET NAAB!

KIKO was lang niet in ons kikkerlandje verkrijgbaar en als je niet over de grens komt, dan was het moeilijk om het merk in huis te halen. Sinds kort zitten ze op een ideale plek, namelijk in de hoofdstad! Ze verspreiden zich langzaam over heel Nederland, met maar liefst twee winkels in Amsterdam, waaronder het station, maar mijn favoriete spot, de Kalverstraat! Samen met Naab haalde wij enkele pareltjes op en vandaag delen wij die met jou!

IMG_5064

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

IMG_5142

IMG_5026

Op het internet had ik hier en daar wat reviews gelezen, make-up producten gespot, maar met één KIKO-item in mijn stash, kon ik niet voldoende oordelen over het merk. Het assortiment in de winkel is vrij groot, maar in hun webshop groter, het is een dierproefvrij merk met spotprijzen! Geen zorgen, de reviews verschijnen binnenkort!

Heb jij producten van KIKO in je make-up collectie?

3 thoughts on “VIDEO: KIKO SHOPLOG MAART 2016 MET NAAB!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *