URBAN DECAY XX VICE LTD RELOADED PALETTE!

Het Amerikaanse merk met de fantastische kleurrijke palettes werd zo’n drie jaar na mij geboren, wat hen nu zo’n twintig jaar maakt, maar dat moet gevierd worden! Zoals we weten komt dat goed, want ook dit jaar pakken ze het mooi aan met een ultra limited edition palette die bestaat uit zo’n twintig verslavende must-have tinten uit het heden en Urban Decay verleden!

urban_decay_-_wende_20th_anniversary_-_photo_credit_don_flood

Voor de twintigste verjaardag gaan ze all out en lanceren ze het hele jaar door limited editions van hun meest iconische producten! Daarom maken ze een schitterende start met de UD XX Vice Ltd Reloaded Palette! Zorgvuldig samengesteld met een mix van nieuwe tinten en oude favorieten, in totaal drie compleet nieuwe tinten, vijf vintage favorites, vijf exclusieve oogschaduwkleuren uit eerdere palettes o.a. de Vice, Vice Ltd, Book of Shadows Vol. II en zeven bestellers uit de single oogschaduw collectie.urban_decay_xx_vice_ltd_reloaded_1 urban_decay_xx_vice_ltd_reloaded_3

urban_decay_xx_vice_ltd_reloaded_4

UD heeft een eenvoudige verpakking, aangezien hun eerdere palettes volledig in vlam en vuur stonden, ditmaal wat rustiger, maar wel met de kenmerkende letters én de paarse kleur. Er wordt een grote spiegel bijgeleverd en een bijbehorende make-up kwast, waarmee je zowel de oogschaduw kunt aanbrengen als het vervagen daarvan.

Schermafbeelding 2016-03-23 om 20.25.28

De eerste rij bevat vrij neutrale tinten, alhoewel ik denk dat de fijne glitters en shimmers je best zouden kunnen verrassen, vooral nummer drie in de reeks, maar van links naar rechts gaat het om:
SUSPEND: Grijsbeige mat bruin
OIL SLICK: Matzwart met zilveren micro-glitters
ROADSTRIPE: Lichtweerkaatsend wit met blauw-violet ondertoon
GASH: Metallic steenrood
MIDNIGHT COWBOY: Glanzend roséchampagne met zilveren glitters

Schermafbeelding 2016-03-23 om 20.25.34

Bij rij nummer twee gaan we al de wat gewaagde kant op, alhoewel de metallic rood uit de eerste ook heftig kan gevonden worden, maar met metallic blauw, parel roze en diep groen, houd mij vast. Opnieuw van links naar rechts:
501: Diep metallic blauw met koperen micro-glitters
SHALLOW: Satijnglanzend licht taupe-zilver
LACED: Mat roze taupe
HOT PANTS: Parelachtig medium roze
MILDEW: Diep metallic glanzend groen

Schermafbeelding 2016-03-23 om 20.25.45

Oké, bij nummer drie houd ik het bijna niet meer. Hands down voor de fantastische namen weer, ik word gewoon enthousiast! De laatste tijd heb ik al een enorme shop-till-you-drop-drang door de make-up gesprekken met Naab, maar bij het zien van rij nummer drie, zit de palette al bijna in mijn mandje. Van links naar rechts:
SMOG: Diep koper met bronskleurige glans
MISDEMEANOR: Diep mat olijfgroen met groene micro-glinstering
FREAKSHOW: Satijnglanzend fel paars
ASPHYXIA: Glanzend hyacint met blauwe ondertoon
ACID RAIN: Glanzend licht geelgroen met groene ondertoon

Schermafbeelding 2016-03-23 om 20.25.50

Ze gaan het aftoppen met wat spectaculaire knallers, waaronder een kleur die iedereen kan gebruiken, namelijk de laatste in de palette, maar ook de tweede! Van het begin naar het eind:
MOONFLOWER: Metallic rosé-goud met gouden micro-glinstering
UV-B: Felblauw met violetkleurige ondertoon
GOLDMINE: Metallic fel goud
TWICE BAKED: Satijnglanzend diepbruin met gouden micro-glitter
ANONYMOUS: Mat crème-achtig licht perzik

De UD XX VICE LTD RELOADED Palette verschijnt pas halverwege april, maar gelukkig stappen wij de feestelijke maand volgende week al in, waar je het natuurlijk in de geselecteerde schappen van de ICI Paris XL kunt vinden, maar ook in de webshops voor zo’n verkoopadviesprijs van €53!

Ga jij de ultra exclusieve palette aanschaffen?


3 Comments

 • Irma

  28/03/2016

  Wooow, prachtig!
  Wel prijzig, maar ik blijf dromen :)

  Reply
 • Iris

  28/03/2016

  Wow, wat mooi weer! Beetje “jammer” dat ik laatst het Vice 4 palette en een Too Faced palette aan heb geschaft.. Weet niet of ik mijn portemonnee heel erg blij maak met nog zo’n aankoop!

  Reply
 • femketje

  28/03/2016

  ik heb ‘m al een paar weken :D hij is AMAZING!

  Reply

Geef een reactie