IK GEEF GEEN FUCK OM..

Men heeft altijd commentaar op mijn make-up, de ene wing klopt niet helemaal met die van de ander, mijn wenkbrauwen zijn donkerder dan mijn haar, mijn nek klopt niet met de rest van mijn lichaam. Wat durf jij te zeggen over mijn make-up? Kijk naar die van jezelf, die flaky ass shit maakt mij misselijk, dus als ik voor een slakkenoog kies, dan doe ik dat zelf. Ik geef geen FUCK om..

IMG_6523

Ik geef geen fuck om.. dat één van mijn eyeliners niet klopt. Daar koos ikzelf voor, want dan heb ik het al tienduizend keer geprobeerd te corrigeren dat het niet meer tof zit of misschien was ik rebels en besloot ik gewoon zo de deur uit te gaan, want ik heb no mercy en no shame. OHHH..

Ik geef geen fuck om.. het kleurverschil als ik mijn shirt uittrek. Ja, die foundation rand die vanaf mijn hals naar mijn schouders loop zie ik, maar jij niet. Tenzij je meekijkt, maar dat doe je niet. OH.

IMG_5829

Ik geef geen fuck om.. de oorlogsstrepen die ik soms aanbreng door de hoeveelheid aan bronzer. Weet jij veel dat ik oorlog aan het voeren ben met mijn jukbeenderen of misschien zet ik mij wel schrap voor een confrontatie met jou. Ooit daar aan gedacht? OHHHHH.

Ik geef geen fuck om.. de extreme kleuren op mijn ogen. Als ik dat wel zou doen, dan droeg ik het toch niet naar buiten toe? Vind je het niet mooi? Nou, weet je wat? Kijk dan de andere kant op, want men heeft jou zo geschapen dat je niet alleen naar mij hoeft te kijken. Jij maakt die keus. OOOOH.

IMG_6381

Ik geef geen fuck om.. de scherpe lijnen die ik trek met mijn eyeliner. Dat jij het niet kan, is niet het teken dat mijn eyeliner lelijk is. Nee, ik heb er minimaal zoveel duizend uur op zitten om die bitch ass line recht te krijgen. De struggle was ook bij mij real, maar alsnog geeft dat jou geen reden om op mij te gaan haten. Dat je daarom geen eyeliner trekt, fine by me, maar haat niet op mij, omdat ik het wel kan én ook daadwerkelijk doe. OHHHH.

Ik geef geen fuck om.. de hoeveelheid highlighter die ik aanbreng. Ik wil een ster zijn op de aarde, zodat jij mij in de ruimte ziet shinen als een fucking Koning. Ohhhhh.

technopagan

Ik geef geen fuck om.. mijn lippen die niet kloppen en dat ik ze daarom groter teken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Kan je het zien? Well excuse mijn liplijn, want wij beide, ik en mijn liplijn, zijn het toekomstige #dreamteam waar jij geen woord tussen krijgt. Kortom, die vergrootte lippen die ver buiten de lijn zijn getekend zie je volgende keer gewoon weer verschijnen. OOHHH.

Ik geef geen fuck om.. de kleuren combinaties die mensen mij en vele anderen opleggen. Blauw met roze? Groen met geel? Oranje met blauw? Rood met roze? Hell yeah, hoe vreemder, hoe beter. Oh.

3

Ik geef geen fuck om.. de meningen van anderen als het aankomt op mijn make-up. Ik kies ervoor wat ik wil dragen, het is mijn keuze, mijn mening en het allerbelangrijkste mijn gezicht. Ben je het er niet mee eens? Mij hoor je niet klagen dat jij geen make-up draagt of alleen mascara, want dat is voor mij geen make-up look, of de ongeblende oogschaduw die tot je vierkante sharpie wenkbrauw loopt.

4 rood met glitters

Nee, ik laat mensen in hun waarde, ik klaag niet over de clown wangen die jij hebt gecombineerd met een bronzer die vier tinten donkerder is, zodat jij je gezicht dunner kunt laten lijken op foto’s. Ja, been there, done that, maar alsnog veroordeel ik je niet. Daarnaast hoor je mij ook niet over de kale plekken tussen je eyeliner en je wimperrand of de klonten mascara die aan je wimpers hangen, de poederlaag rond je haargrens, je snor of die andere massa die in je donsharen hangt. Nee, ik oordeel niet, zouden anderen ook eens moeten doen. Amen.

Waar geef jij niets om?

SIDE NOTE: Ik gaf antwoord op vragen/opmerkingen die ik heb gekregen van andere mensen.

26 Comments

 • Sabine

  30/03/2016

  Amen! Ik geen fuck om dat ik geen strakke looks kan maken, ik maak het iig en post niet alleen maar swatches! Echt laat mensen in hun waarde peeps, van zulke reacties worden jullie niet mooier..helaasch peanutbutter! Ik vind je looks inspirerend, dus keep up the good work!

  Reply
 • Stephanie (bunnie)

  30/03/2016

  voor mij zien je looks er altijd tot in de puntjes goed uit. Misschien omdat ik het zelf niet zo goed kan. Maar indeed ik geef ook geen fuck om wat andere denken van mijn make up. Lip te roze ? Thank god dat ik hem draag en jij niet :p

  Reply
 • Irma

  30/03/2016

  En gelijk heb je!
  Mensen kunnen zeiken om niks en overal commentaar op hebben…
  Je moet altijd doen waar je je zelf prettig bij voelt.
  Maar meid, telkens al zie ik een foto van je Rihanna look, die met een cut crease, valt mijn mond even open…
  Die is zo STUNNING.
  Ik denk echt dat dat mijn favoriete ‘glamour’ look van je is.

  Reply
 • Floortje

  30/03/2016

  Aah, de goede oude soort mensen die alsnog denken dat hun mening over jouw makeup belangrijk is. Dat die nog bestaan! Ik gebruik makeup nog altijd voor mezelf, dus ieder’s anders ‘advies’ is niet eens relevant. Yasss, love the sass in deze post :D

  Reply
 • Madeleine

  30/03/2016

  Precies dit. You go girl!!!!!!

  Reply
 • femketje

  30/03/2016

  amen sister, amen! PREACH!

  Reply
 • Engelina

  30/03/2016

  Ik ben het volkomen met je eens :) ik vind jou make-up juist tof omdat het niet zo gewoontjes is.

  Reply
 • Mariska

  30/03/2016

  Helemaal geweldig! Ben het helemaal met je eens. Sowieso kan ik me niet vinden in degene die commentaar heeft, want ik vind al je make-up looks helemaal geweldig, en inderdaad ik wou dat ik zo’n scherpe wing kon maken! :D

  Reply
 • Miss

  30/03/2016

  Omg, dit artikel is gewoon geweldig! Echt waar you go girl! Amen!

  Reply
 • Moniek

  30/03/2016

  Helemaal met je eens! Ik word er altijd zo moe van als mensen mij voor de 50ste keer vertellen dat ik überhaupt geen make-up moet dragen, omdat ik het niet nodig heb… Beslis ik niet zelf wat ik ‘nodig’ heb of leuk vind?

  Reply
 • Ameeeen gurl!

  Reply
 • Marijn

  30/03/2016

  Ik bewonder je looks juist. ZO tof dat je met kleur durft te spelen en geen cares te hebben. You go girl!

  Reply
 • Sommige mensen denken ook gewoon dat ze op alles commentaar mogen geven zonder eerst naar zichzelf te kijken. Ik krijg ook weleens opmerkingen omdat ik bepaalde dingen net even wat anders doe dan de rest van de massa. BTW, je make-up looks zijn prachtig!! Ga vooral zo door

  Reply
 • Caroline Thilemans

  30/03/2016

  Super gezegd! Prachtige make-up looks trouwens! X

  Reply
 • Christel

  30/03/2016

  Mic drop!

  Reply
 • Jack&Lil

  30/03/2016

  Jou eyeliner ♡

  Reply
 • Selina Korthof

  30/03/2016

  Girl you look good! Die mensen kijken tegen je op, believe me :)

  Reply
 • Gwendelien

  30/03/2016

  Ik geef geen fuck om mensen die haten op makeup liefhebbers, maar ondertussen keihard hun makeup skills aan t oefenen zijn zonder resultaat XD
  Ik hou echt van dit artikel.
  Liefs X

  Reply
 • Josan

  31/03/2016

  Wow, serieus dat mensen daar iets over zeggen. Jouw kleuren vind ik meestal prachtig. Zelf zou ik het absoluut niet na kunnen maken. Ook denk ik niet dat het bij mij staat. Maar de manier waarop jij kleur gebruikt, blendt en een ooglook laag voor laag super gepigmenteerd opbouwt vind ik mooi :-)

  Reply
 • Sanne

  31/03/2016

  Ik vind je tutorials altijd ontzettend leuk, maar je arrogantie is jammer.

  Reply
  • Lotte

   31/03/2016

   Maar dat maakt Cynthia ZOOOOOO bijzonder en apart!!!!
   Keep up the good work!Xxxxxxx.

   Reply
 • Mjay

  31/03/2016

  Never ever heb ik me ooit kunnen vinden in 1 van de bovenstaande dingen… Jouw make-up is simpelweg on point en origineel. Groot gelijk dat je er geen fuck om geeft én er voor uit komt. Ik geef geen fuck om mensen die zeggen “joh, wat steek jij véééél tijd in je make-up! Wat een bezigheid, je iedere dag opmaken” -_-

  Reply
 • Miss Mags

  31/03/2016

  Amen ! Mensen moeten eens leren eerst naar zichzelf te kijken in plaats van eerst naar een ander. En elkaar in hun waarde laten en respecteren. Ieder mens is anders en uniek niemand is hetzelfde en dat is alleen maar mooi !

  Reply
 • Je looks zijn geweldig, je rant is amazing!

  En fuck what other people say!

  Were all mad here!

  *jouw struggle met stupid people heb ik ook dagelijks alleen bij mij door mijn nagels ipv make-up*

  Reply
 • petra

  02/04/2016

  You go girl!! Make-up queen!!!

  Reply
 • Nadia

  13/04/2016

  Ik geef geen fuck om jouw gefuck in dit fucking stuk! Hahahahaha one love. We zijn bijna jarig. Boeit me geen fuck.

  Reply

Geef een reactie