Last week, I was mad and sad, but so thankful for.. #95

Mijn bucketlist blijft groeien, waardoor ik ook aan de slag moet om dingen af te strepen! Deze week wilde ik één ding doen van mijn lijst, maar na eerdere pogingen had ik er een hard hoofd in, maar niets is minder waard! Totdat de aanslagen gebeurden in België, hartverscheurend! Het gaf een bittere smaak aan de week, maar een goede reden om nog dankbaarder te zijn..

Schermafbeelding 2016-03-23 om 01.46.19

Amber Rundingen afstrepen van mijn bucketlist volgen van mijn planning – Jack Garratt – mijn eerste Engelse hang out met mijn zakelijke partners – de leuke samenwerkingen met de Nagelfabriek! – het dragen van glitters – mijn nieuwe set up! – Shameless – nieuwe samenwerkingen met Rebelsmarket! – schaken – Pinterest – Rodgers is goedgekeurd voor football!het publiceren van deze video – vooruitwerken – Mamapopje – nieuwe lenzen – stappen met de broeders – Grey’s Anatomy – het maken van de neutrale make-up looks – onze nieuwe familieleden, de gifkikkers!6,1 miljoen views op mijn video! – Young E. – verjaardag van Pap -het maken van de evil Paashaas – vijf dagen lang achterelkaar uitgaan, yolo – schrijven – de Paasdagen – gezellig met la mia famiglia – mijn nieuwe ‘versnelde’ make-up tijd! – gourmetten – RHODES ASMR livestream bijwonen – chillen to the max – goddelijk Paasontbijt – het hebben van fijne dagen!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  31/03/2016

  Mja, Brussel blijft maar door mijn hoofd spoken. Volgende maand ga ik een weekje terug en het zal echt raar voelen om door Zaventem te lopen… ALS we er kunnen landen, that is, want de kans is groot dat ze ons omleiden naar een andere luchthaven.

  On the bright side: paasontbijt ruuuuules! Wij zijn een hele berg lekkere dingen gaan halen bij een bakkerij in Kobe, nomnomnom. Alleen de chocolade en de paaseitjes mistje ik, maar tja.

  Reply
 • Irma

  31/03/2016

  Ja, in moeilijke tijden is het altijd extra belangrijk om dankbaar te zijn voor wat je hebt.
  Klinkt spannend, die hangout met je nieuwe zakenpartners!
  En ik ben heel erg benieuwd naar je gifkikkers! Kunnen we er een keer een foto van verwachten? :)

  Reply

Geef een reactie