VIDEO: ZWARTE SMOKEY EYES TUTORIAL!

Gitzwart, net zo donker als mijn horror ziel. Oh nee, wacht, die heb ik net zoals vele verkocht aan de duivel, want zo’n horror film maak je niet zomaar.. Smokey eyes, ze blijven verdomd aantrekkelijk, zowel de vrouwen, maar ook de mannen kunnen deze make-up look waarderen. Misschien niet mijn variant, want de verlopen versie is wat extremer, maar jij kan wel met de basis aan de slag voor de ultieme zwarte smokey eyes!

Smokey eyes

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– W7 In The Mood Palette
– NYX Jumbo Pencil Milk
– Yves Rocher Eyeshadow Quad Pris Profond 01
– Yves Rocher Volume Elixer Mascara
– TEEEZ Oogpotlood Zwart
– Wimperkrultang
– Primark Nepwimpers
– DUO Lash Glue Dark-Tone

Smokey eyes

Smokey eyes

De dramatische look rondom de ogen doet mij verleiden, vandaar dat dit mijn make-up look was voor enkele weken straight! Yeap, zowel overdag als de nachtelijke uren. Natuurlijk kun jij het zo donker maken als je wilt, maar ook zo subtiel mogelijk, zolang je de stappen toevoegt moet het goed komen. Daarnaast kan je ook nog de tinten vervangen voor andere kleuren om een totaal andere look te creëren!

Zwarte smokey eyes, iets voor jou?


3 Comments

 • femketje

  03/04/2016

  gotta love black smokey looks :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  03/04/2016

  Jaaaaaa, a good old black smokey!! <3 Echt mooi, looking pretty badass!

  Reply
 • Eva

  03/04/2016

  Super mooi! Lekker heftig maar in positieve zin!

  Reply

Geef een reactie