FOTD: GREEN DAY.

Het blijft in mij zitten, want nog steeds ben ik bezig met het matchen van mijn kledingstukken met de sieraden die ik draag, mijn schoenen, de tas die ik vasthoud en mijn make-up look. De gele blazer is vrijwel bekend, want het zonnetje droeg ik regelmatig, terwijl ik deze tegelijkertijd had gekocht met de groene variant! Laten we eens matchen tot een unieke grasgroene FOTD!

FOTD green

FOTD green

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Max Factor FaceFinity All Day Flawless Foundation 45
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Ben Nye Creme Highlight Natural Lite

FOTD green

FOTD green
Ben Nye Colorless Face Powder
Ben Nye Banana Powder
NYX Blush Taupe
NYX Blush Spice
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34

FOTD green

FOTD green

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
Morphe Brushes 35 Color Glam Palette 35B
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34
INGLOT Freedom System Eyeshadow 59
INGLOT Freedom System Eyeshadow 342 (=brows!)

FOTD green

FOTD green

FOTD green
W7 In The Mood Palette (=brows!)
KIKO Clics System Eyeshadow 272
Yves Rocher Ultra Crème Color Pencil
HEMA Eyeliner Zwart
Wimperkrultang + nepwimperlijm van de Nagelfabriek
Primark Nepwimpers “Sultry”

FOTD green

FOTD green

LIPS:
Make-up Studio Lipliner No. 05
KIKO Clics System Eyeshadow 272

FOTD green

FOTD green

FOTD green

De laatste tijd voel ik steeds meer voor een kleurrijke en verlichtende lichtval op het middelste gedeelte van mijn ooglid. Zowel met shimmers als met glitters benadruk ik dit steeds meer. HURRAY, eindelijk iets anders dan de donkere arcadeboog, haha!

Draag jij weleens groen?


4 Comments

 • Irma

  04/04/2016

  Wat heerlijk zomers!
  Doet me helemaal denken aan alle bloemen die in bloei gaan staan.
  Maakt de regenachtige dag vandaag een stuk vrolijker!

  Reply
 • Wauw, wat een prachtige look! Zo leuk dat het altijd allemaal perfect bij elkaar past :)

  Reply
 • femketje

  04/04/2016

  gooooorgeous ooglook :D

  Reply
 • Eva

  04/04/2016

  Super mooie kleur groen!

  Reply

Geef een reactie