MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW!

Heb je weleens de ingrediëntenlijst bekeken van een oogschaduw? Een foundation? Of een lipstick? Er staat een hoop onzin en na het onderzoeken van wat je nou eigenlijk op je gezicht smeert, ga je twijfelen of je nog wel make-up wilt dragen, maar gelukkig hebben we ook minerale make-up! Gelukkig kan je daarvoor terecht bij de Nederlandse webshop, Secrets by Nature!

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

Agnetha, de owner van Secrets by Nature, heeft een passie voor cosmetica, maar helaas verliep het bij haar anders door eczeem. Niet te weten dat het door de inhoud van een bepaald product was, maar omdat ze niets kon vinden met ‘schone’ make-up producten, besloot zij zelf een webshop te beginnen met o.a. minerale producten, zowel lichaamsproducten als items voor de man, maar ook make-up producten!

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

Minerale producten vind ik anders dan de normale make-up producten, maar dat is net zoals met eten. Je kunt pasta uit een pakje halen of het zelf maken, beide zullen niet op elkaar lijken, maar pasta wat door mijn moeder zelf is gemaakt is tien keer zo beter, dat vindt mijn huid ook met deze producten!

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

Een fancy container, niet te moeilijk, lekker eenvoudig, want het uiterlijk doet er niet echt toe, als het product fantastisch is. Yeap, mijn woorden die ik er altijd bij haal, aangezien het om de inhoud draait. Transparante verpakking, zodat je de hoeveelheid kunt bekijken en afgetopt met een klassieke zwarte top en een zwarte opdruk aan de zijkanten met o.a. de naam.

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

De kleur is vrij zacht, subtiel, goed op te bouwen, maar heel rustig. Youth Dew, zoals de highlighter heeft heeft een lichte dekking en glinstert als een gek! Zachtroze, babyroze, maar zodra het op je gezicht komt wordt het vrij transparant, alhoewel de grovere glitters wel duidelijk zichtbaar worden, YAS!

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

De laatste tijd verscheen deze steeds vaker in mijn dagelijkse make-up looks, maar ook enkele keren op de website! Het is een pareltje voor in de zomer, maar ook als mijn huid dankzij de hooikoorts niet on point is. Ik grijp dan sneller naar de highlighters, hiermee kan je de boel bedekken, zonder dat iemand het doorheeft. Daarnaast is het een subtiele, maar gezonde glow!

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

MINERALISSIMA HIGHLIGHTER YOUTH DEW

Ik houd ervan om ook de highlighter in de ooghoeken te gebruiken, omdat het geen irritaties geeft, waardoor ik het ook op mijn neusbrug, kaaklijn, sleutelbeenderen, voorhoofd, kin en cupidoboog gebruik. Ja, ik ben er verliefd op! Vooral omdat het product niet alleen schoon is voor je huid, maar ook de natuur, want het bevat geen bestanddelen met de minuscule plastic deeltjes die terecht komen in de zee.

Het merk Mineralissima, waarvan de highlighter Youth Dew is, is dierproefvrij, maar ook hebben zij topkwasten in hun collectie die ik nog steeds gebruik in mijn make-up looks die ook verkrijgbaar zijn in de webshop! De Mineralissima highlighter Youth Dew is verkrijgbaar in de webshop Secrets By Nature voor €14,50, maar op dit moment krijg jij 25% korting, waardoor de prijs zakt naar €13,88!

Kon jij de webshop? En wat vind jij van het merk?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  07/04/2016

  Heb zelf nog geen ervaring met het merk, so thanks for the review! Je klinkt enthousiast.

  Reply
 • Irma

  07/04/2016

  Mooi!
  Lijkt me zeker een topper!

  Reply
 • femketje

  07/04/2016

  ik ken het merk wel van naam en heb er geloof ik ergens een blush van liggen, maar de shop ken ik nog niet ;D

  Reply
 • Miss Mags

  07/04/2016

  WOW wat een mooie look ! En die webwinkel is een fijne webwinkel.

  Reply
 • Sara

  07/04/2016

  Ik heb ook een aantal fijne producten van dit merk. Ik vind deze highlighter er echt prachtig uitzien. Zo’n minerale product is ook altijd heel erg goed op te bouwen vind ik.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  07/04/2016

  Ik vind het eigenlijk wel een mooie highlighter. mooi, maar toch subtiel

  Reply

Geef een reactie