DEMI LOVATO MEETS CYNTHIA!

Ze straalt op het witte doek, maar in 2011 pakte zij iedereen in met het emotionele nummer wat bij menig man een gevoelige snaar raakte, namelijk “Skyscraper.” Ze legde uit dat het een struggle was waar ze door heen ging, maar daarboven stond met het nummer. Haar hairdo’s zijn waanzinnig en dan heb je mij nog niet over haar make-up gehoord.. Demi Lovato Meets Cynthia!

demi lovato

Haar make-up looks zijn flawless, geen spatje in de lucht, maar een beeldschone huid! Vandaar dat ik begon met het uitvlakken van mijn oneffenheden met de Etos Aftershave Balsem, zodat ik nog meer kon blokkeren met de Max Factor Miracle Match Foundation 45 en de twee concealers van de Ben Nye Creme Highlight collectie, Natural Lite en Ultralite. Dit fixeerde ik meteen na het blenden ervan met de Banana Powder van hetzelfde merk en de Ben Nye Colorless Face Powder.

demi lovato

Haar contouring is vrij subtiel, vandaar dat ik ook rustig aan de slag ging met de NYX Blush in Taupe, voorzag de appels van mijn wangen van de NYX Blush Spice en koos voor een zachte highlighter, namelijk de gele shimmery oogschaduw (34) van de INGLOT. Niet te aanwezig, vrij warm, maar perfect bij dit plaatje.

demi lovato

demi lovato
demi lovato

Zwarte smokey eyes zijn tegenwoordig een piece of cake voor mij, want ik begin op de kale en schone basis van de Too Faced Shadow Insurance met gitzwart uit de W7 In The Mood Palette, wat donkerbruin in de crease, opbouwen, dramatiseren, zwart oogpotlood op de waterlijn en met een zwart poedertje vervaag je dit in één. Wat Milk van het NYX Jumbo Pencil in de ooghoeken, zodat de INGLOT Eyeshadow 34 daaroverheen kon en een laagje Perfect Lashes Mascara van Golden Rose.

demi lovato

demi lovato

demi lovato

demi lovato

Vrij grove nepwimpers erop, maar ook die van haar zijn duidelijk zichtbaar, eigenlijk ben ik nog opzoek naar dat soort lashes, alhoewel ik bang ben dat ze niet bij mij passen, maar het proberen waard! Zelf koos ik nu voor de Primark Nepwimpers “Define” die ik vastplakte met de nepwimperlijm van de Nagelfabriek.

demi lovato

demi lovato

demi lovato

demi lovato

Eigenlijk viel ik voor de lipcombinatie, zo donker, zo intens, maar ook een heftige smokey eyes en het nog steeds luchtig kunnen houden, I like! Met de donkerbruin van Menow vulde ik mijn mondhoeken in, zodat de rest kon worden rood gestift met de Velour Liquid Lipstick in Redrum van Jeffree Star.

demi lovato

demi lovato

demi lovato

De kleurencombinatie deed mij denken aan een look van Kim Kardashian die ik ooit heb gemaakt, al jaren geleden, maar ook dat was een pareltje, ondanks dat ik geen kei was in make-up. Donker, mysterieus én zo verdomd intens, gotta love it!

Wat vind jij van Demi Lovato?


5 Comments

 • Miss Mags

  09/04/2016

  WOW wat mooi weer ! Staat je ook heel erg mooi !

  Reply
 • Mariska

  09/04/2016

  JSC Velours liquid lipsticks hebben zo’n heerlijke formule :D geweldig! En jouw looks. Echt. Prachtig. Ik ben fan. Deze ook weer!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/04/2016

  Bij Demi vind ik deze specifieke look niet zo mooi (beetje hard) maar bij jou staat ’t super vind ik!

  Reply
 • Irma

  09/04/2016

  Ik kan me Kim K’s look ook nog herinneren. Toen was hij prachtig en nu deze look van Demi ook.
  Je kan het hebben!

  Reply
 • femketje

  09/04/2016

  woehhh sexy look :D

  Reply

Geef een reactie