GRWM VIDEO: #48UURLIVE, MIJN APP EN REALNESS!

De afgelopen tijd nam ik regelmatig een GRWM-video op, aangezien er zoveel gebeurde, maar op één of andere manier heb ik ze nooit gepubliceerd, omdat ik half aan het haten was, kletsen of soms niets meer zei en teveel opging in de make-up. Ja, welkom in mijn leven, haha! Vandaag neem ik jou mee opnieuw in mijn leven met leuke activiteiten op de planning en een toffe mededeling!

GRWM

Klik hier als je de video niet kunt bekijken

De producten die ik heb gebruikt voor het gezicht:
– Etos Aftershave Balsem
– Max Factor Miracle Match Foundation 40
– Ben Nye Creme Highlight Ultralite
– Ben Nye Creme Highlight Natural Lite
– Ben Nye Banana Powder
– NYX Blush Taupe
– Kryolan for Glossybox Blush
– Make Up Store Eyedust Angel

GRWM

GRWM

GRWM

De producten die ik heb gebruikt voor de ogen:
– Too Faced Shadow Insurance
– Morphe Brushes 35 Color Glam Palette 35B
– Make Up Store Eyedust Angel
– W7 In The Mood Palette
– INGLOT Freedom System Eyeshadow 342 (brows!)
– NYX Liquid Crystal Liner Crystal Hip
– HEMA Eyeliner Zwart
– Wimperkrultang + nepwimperlijm van de Nagelfabriek
– Primark Nepwimpers “Sultry”
– Yves Rocher Ultra Crème Color Oogpotlood Rose Fuchsia
– Golden Rose Perfect Lashes Mascara

GRWM

GRWM

De producten die ik gebruikte voor mijn lippen:
– Make-up Studio Lipliner No. 05
– Make Up Store Eyedust Angel

Zelf kan ik niet geloven dat de #48UURLIVE er alweer aan komt, nog minder dan een maand, want de tijd vliegt! Daarnaast kan ik het niet beseffen dat ik een eigen app heb, die je hier trouwens kunt downloaden! AHHH, ik heb er zoveel zin in! Vergeet natuurlijk niet om op jouw datum te stemmen, zodat jij er ook bij kunt zijn dankzij het uitbrengen van je stem in de poll!

Heb jij al gestemd? En ben jij bij de #48UURLIVE?!


4 Comments

 • femketje

  10/04/2016

  hahah “als je ouder wordt is je leven niet meer leuk” :’) epic video weer Cynth, en loooove de glitters!

  Reply
 • Miss Mags

  10/04/2016

  Ohhhhh ik wil je echt wel zien met die 48 uur live !!! Ben erg benieuwd.

  En wat een mooie look weer !

  Reply
 • Floortje

  11/04/2016

  Wacht, waar is de poll? :o Hij linkt naar het filmpje! Of heb ik tijdens het filmpje zitten slapen en zit de poll in de Youtube :B Yaay heb ook echt zin in de 48uur live! Vond het echt enorm gezellig vorig jaar :D

  Reply
 • Eva

  11/04/2016

  Geweldige look weer! Mooie regenboog op je ogen en de glitters maken het helemaal af!

  Reply

Geef een reactie