OCC LIP TAR TECHNOPAGAN!

Het was een hele opgave om dit pareltje te bemachtigen, want bij de release van het item zat ik al kwijlend op het puntje van mijn stoel een poging te doen om deze in het mandje te stoppen. Wauw, wat een opgave, want zo’n jaar verder kon ik deze eindelijk toevoegen aan mijn stash, namelijk de Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar Technopagan!

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

Toentertijd kwamen de OCC lip tars in de kleine tubes, maar sinds kort hebben zij dat omgegooid naar een eenvoudige lipgloss huls. Hierdoor heb je controle over de dosering en kun je het onderweg bijwerken, dankzij de handige sponsapplicator. Daarnaast heb je te maken met een transparante huls met een witte dop én een schitterende kleur!

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

De formule is exact hetzelfde als bij de Black Metal Dahlia, vrij dik, maar ook redelijk stroef tijdens het aanbrengen, alhoewel je na verloop van tijd gaat glijden over de lippen bij voldoende product. Beide komen uit dezelfde collectie, namelijk de metallic lip tar. Ook Technopagan bevat een peppermint geur en smaak.

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

Mijn voorkeur ging uit naar de unieke mysterieuze tint, want een donkerblauwe lipstick is moeilijk te vinden, maar eentje met een dekking waar je U tegen zegt, een fijn shimmertje, maar ook de subtiele paarse ondertoon deed mijn hart sneller kloppen. Opbouwen is niet nodig, want een dun laagje van de lip tar is ruim voldoende én Technopagan staint!

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

De houdbaarheid is ook uitstekend, vooral als je er een potlood onder aanbrengt, zodat de blauwe tint binnen de lijnen blijft en niet gaat uitlopen. Alhoewel, ik vind dat deze het minder erg heeft dan Black Metal Dahlia, maar alsnog een risicogeval. Na enkele uren moet je de binnenkant wat aanstippen and that’s it!

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

Het dierproefvrije merk is ook geschikt voor de veganisten onder ons! De lip tar is glutenvrij en bevat geen siliconen en parabenen. De peppermint olie, waar ik al over sprak, heeft antibacteriële doeleindes en dankzij de voedende oliën, waaronder hennepolie en vitamine E oogt het niet alleen schitterend, maar verzorgt het de boel ook meteen!

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

OCC LIP TAR TECHNOPAGAN

Ik ben een groot fan van de OCC lip tars, alhoewel het bloeden wel een nadeeltje kan zijn, maar met een lidpotlood of een oogpotlood eronder zijn ze goed onder controle te houden. Technopagan, die kleur, houd mij vast, wat een plaatje! Het liefst draag ik deze 24/7!

De Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar in de kleur Technopagan is verkrijgbaar bij de OCC-shop voor $16(=€14,03), maar ik kocht de mijne bij CameraReadyCosmetics voor €14,03.

Heb jij een OCC product in jouw collectie?


7 Comments

 • Mariëlle

  12/04/2016

  Oef, dit is gewaagd haha. Jij kan alles hebben, maar dit is niets voor mij!

  Reply
 • Tialda

  12/04/2016

  Hij is heel mooi, maar door de laadtijd van de shitload aan foto’s, duurde het echt een paar minuten voordat ik het artikel kon lezen en dan was de helft van de foto’s nog niet geladen. Kun je daar ook iets aan doen? Foto’s kleiner maken of minder foto’s? (:

  Reply
 • Irma

  12/04/2016

  Staat je top!
  Ik vind het super dat OCC denkt aan de veganisten en producten heeft die niet slecht zijn voor je huid.
  Kunnen veel merken een voorbeeld aan nemen!

  Reply
 • femketje

  12/04/2016

  die kleur is to die for :D

  Reply
 • beautifulday4makeup

  12/04/2016

  Wauw, wat een toffe knalkleur. Dat kun je niet dagelijks dragen, maar wel tof voor een feestje

  Reply
 • Britt

  13/04/2016

  Wat is deze gaaaaf!

  Reply
 • Floortje

  13/04/2016

  AAAH. Die kleur staat al superlang op mijn wishlist. Normaal ga ik enkel voor matte kleuren, maar damn!

  Reply

Geef een reactie