Last week, I was thankful for.. #97

Er zit veel nostalgie in de afgelopen week, zo kwam ik in een winkel waar ik voor het laatst was toen ik mijn VMBO-diploma behaalde, ging ik geocatchen, zat ik in het parkje waar ik vroeger met ons gezin kwam, maar zo plande ik museumtripjes en genoot ik gewoon van de tijd! Last week, I was thankful for..

“Fight for what you fucking love.”

Adam Lambert – to do list afwerken – mijn #NOMERCY beleid op YouTube – Snappen met followers – bijhouden van mijn social media + email – Grey’s Anatomy – terugkijken van Idols – achter de schermen werken van de website – Hopsin iets van onze, Naab en mij, gezamenlijke bucketlist afstrepen – deze hilarische gif – broodje döner – leuke activiteiten in het vooruitzicht – mijn artikel werd gepubliceerd op Moviepilot! – mijn fiets die weer is gemaakt! – regen – The Weeknd – stemrecht – de samenwerking met één van mijn favorieten – make-up look geïnspireerd door Vegas – stemrecht – Sims 4 – Moviepilot deelde mijn horror film! – de datum van de #48UURLIVE is bekend! – de reacties op de GRWM! – men helpt bij het bestrijden van mijn copyright misbruik! – Mom’s verjaardag – het bezoeken van mijn postbus – het opruimen van mijn Lush-stash – maken van een gore SFX look – het content wat ik publiceer – soesjes – Momapop – Wet N Wild Lipstick Sugar Plum Fairy – glitters – het publiceren van een haartutorial – organiseren van mijn make-up stash – Mom’s hapjes – borrelen met la famiglia – Utopia – de app die massaal werd gedownload! – Turkse pizza – het organiseren van mijn kamer – Pinterest – Sons of Anarchy – vooruitwerken – voorbereidingen treffen voor de #48UURLIVE – mijn vakantie inplannen – nieuwe gifkikkers! – uitgaan met mijn broeders – 12,000 abonnees op QUEENKINGSFX! – de kikkers die voor het eerst floten – Idols terugkijken – agenda volplannen.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    13/04/2016

    Aw, de kikkers floten?! Wat gaaf!
    Heten ze nog steeds Jip en Janneke?

    Reply

Geef een reactie