TALK: ZONDE OM JE MAKE-UP TE VERWIJDEREN!

Als je ergens naar toe gaat, bijvoorbeeld een speciaal evenement, een mooie gelegenheid waar jij je voor kan opdoffen en je make-up zit fantastisch, dan blijf je net zolang rondlopen in de late uren totdat iedereen het heeft kunnen bewonderen. Vroeger had ik dit nauwelijks, maar de laatste tijd wil ik eigenlijk met make-up gaan slapen!

makeup verwijderen

Om op het laatste terug te komen, slapen met make-up is not done, zelfs niet na het uitgaan, want bij de Koning wordt alles gewoon gereinigd! Ik stap onder de douche, was de schmunk van het gezicht en ga fris het bed in, maar je hebt van die momenten dat je niet je make-up wilt verwijderen, want dan zit het perfect. Ik bedoel masterlijk, gorgeous, schitterend, magnifiek.

makeup verwijderen

In mijn beginnende make-up jaren had ik dat weleens, hier en daar had je er een look tussen zitten die altijd de klap op de vuurpijl was om juist de volgende keer nog iets extremers toe te passen. Een glittertje hier, wat zilver daar, rode lipstickje hier en ga zo maar door.

makeup verwijderen

Op sommige dagen straal je, je make-up zit fantastisch, je haar zit geweldig, je outfit maakt het hele plaatje compleet, maar dan komt het drastische moment dat je alles van onderdeel tot onderdeel moet gaan kaalplukken. Nepwimpers eraf, wenkbrauwen weg, geen contouring, doei eyeliner en hallo kale oogleden met geen wimpers. Welkom bij mijn make-up routine.

makeup verwijderen

Je hebt dagen dat je make-up on point zit, eyeliners die richting je vijanden wijzen, aangezien ze vlijmscherp zijn, wimpers die op standje skyhigh staan, contouring zonder vlekken, geen vegen in het gezicht, maar een geairbrushte huid met een goede lading aan highlighter, gewoon pure perfectie.

makeup verwijderen

De hele dag zit het goed, maar dan moet het er toch af, haat je dat moment ook altijd? Ah! Ik vind het zo verdomd zonde om alles te verwijderen, maar ooit moet ik slapen en dat doe ik al heel weinig, maar dankzij de Etos Aftershave Balsem ervaar ik dit soort momenten steeds vaker. De ‘primer’ behoudt mijn make-up tot in de laatste uurtjes, zelfs op drukke en chaotische dagen zit het piekfijn.

IMG_5950

Daarnaast heb ik het ook met de cream producten, waaronder de Creme Highlight van Ben Nye gecombineerd met de Banana Powder, want de velvet touch, doet mijn huid als porselein lijken. Prachtig! De Jeffree Star lipsticks horen ook in het rijtje thuis met de Morphe Brushes 35 Color Glam Palette in 35B. Fantastische dierproefvrije merken mét kwaliteit waar je U tegen zegt!

IMG_0866

Ik ben benieuwd of jij ook dit soort gruwelijke momenten ervaart, want het verwijderen van je make-up als het on fleek zit doet gewoon zeer aan mijn make-up hart! Het liefst banjer ik de hele stad rond om te laten zien dat de highlighter die ik nieuw heb beter shined dan de ander. The struggle is real.

Heb jij ook dit soort momenten? En door welke producten zit jouw make-up amazing?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  13/04/2016

  Man, ik wou dat ik hetzelfde kon zeggen! Maar met mijn supervette huid zie ik er tegen ’t eind van de dag toch niet meer uit en wil ik alles er gewoon ’t liefst afhalen. Dat doet ook zo’n DEUGD dan, dat zalige frisse gevoel. Echt irritant hoe all die grease en shine alles zo verknoeit en onaangenaam doet aanvoelen.

  Reply
 • Floortje

  13/04/2016

  Die look inspi tho!! You never dissapoint. And yes, same gurl same. Vooral als mijn eyeliner complete perfectie is en ik zeker weet dat ik de volgende ochtend hem met een slaapdronken hoofd hem niet meer kan namaken :( Huilen!

  Reply
 • Mariska

  13/04/2016

  Elke keer dat ik foto’s zie hier word ik verliefd op jouw looks en skills. Geweldig! Soms heb ik ook zo’n dag dat ik het er niet af wil halen, maar ik doe het toch maar, want wakker worden met schrale make-up resten op je gezicht is geeeeen pretje. Ik heb maar weinig favorieten, maar voor m’n wenkbrauwen zweer ik toch bij de Dipbrow van Anastasia. Wat highlighter betreft heb ik een crush op de Glow Kit (ook van Anastasia, echt GE-WEL-DIG) en de make-up geek shadows werken enorm fijn. De formule van Jeffree Star liquid lipsticks is echt geweldig! Ga je proberen de nieuwe highlighters van Jeffree Star te bestellen? Komen volgende maand uit. De formule van de lipsticks van Colourpops komt wel echt heel erg in de buurt van Jeffree Star hoor. Zo, dit lijkt wel een brief.

  Reply
 • Irma

  13/04/2016

  Nou ik ben te lui om gedurende de dag mijn make-up bij te werken, dus het zit er altijd van 8 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s avonds op. En ja… dan ziet het er niet heel fabulous meer uit.

  Reply
 • layla

  13/04/2016

  Ik heb dat ook wel eens vooral als ik oogschaduw op heb. Zoals vorige week dinsdag. Kim van kim terstege had mij heel mooi opgemaakt voor een fotoshoot en ik vond het zonde om het weer af te halen dus ben ik met de makup look uit eten geweest terwijl ik dat normaal niet doe. Toen het tijd was om te gaan slapen zat het nog zo mooi…

  Reply
 • beautifulday4makeup

  17/04/2016

  Daar heb ik soms ook echt last van he :)

  Reply

Geef een reactie