CARICE VAN HOUTEN MEETS CYNTHIA!

Als één van de bekende Nederlands het in het buitenland heeft gemaakt komt er bij mij maar één vrouwelijke naam op, want dat is de sterspeelster die knalt op het Amerikaanse witte doek in Games of Thrones! Ze brak internationaal door met ‘Minoes,’ vervolgens pakte ze een zware rol op in ‘Komt een vrouw bij de dokter’, natuurlijk heb ik het over Carice van Houten Meets Cynthia!

carice van houten makeup

Mijn bewondering begon al voor haar acteerwerk, maar toen ik hoorde dat zij haar eigen make-up deed, was ik helemaal verkocht! Piekfijn in orde, kaarsrechte eyeliner, geen nepwimpers, maar een kersverse rode lipstick op de lippen en een huid van porselein. Gawd, she GORG!

carice van houten makeup

carice van houten makeup

carice van houten makeup

Met de Max Factor Facefinity Primer bracht ik een egale basis aan, zodat ik eroverheen kon gaan plamuren met de Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation, omdat je Koning dat nodig heeft. Nog meer concealer onder de ogen met de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite, blenden met de Beautyblender en fixeren met de Ben Nye Banana Powder + de Colorless Face Powder.

carice van houten makeup

carice van houten makeup

Haar ogen zijn vrijwel altijd hetzelfde, maar van haar kan ik het gewoon hebben, want die eyeliner is zo scherp dat ze haar vijanden kan neersteken! De basis is vrij eenvoudig, Too Faced Shadow Insurance, NYX Jubmo Pencil in Milk en vervolgens de crèmekleurig uit de Wet N Wild Lust Eyeshadow Palette op de oogleden + het wenkbrauwbot.

carice van houten makeup

carice van houten makeup

Wink, een taupekleur, die afkomstig is uit de W7 In The Mood Palette in de arcadeboog voor een subtiele schaduw. Meteen door met de vloeibare winged eyeliner van de HEMA in het zwart, een goede wimperkrultang en de Max Factor Glamour Extensions Mascara zigzaggend door de lashes om als laatst het essence All I want oogpotlood aan te brengen op de waterlijn.

carice van houten makeup

Haar gezicht is vrij neutraal opgemaakt, maar wel die eyecatcher op de lippen, namelijk mooi rood.  Met Raisin van de NYX Round Lipsticks vulde ik de look aan, besloot met de NYX Blush Taupe mijn jukbeenderen te shapen en de kleur terug te brengen op de appels van mijn wangen met Spice. Helaas geen highlighter, maar dat kon ik nu wel waarderen.

carice van houten makeup

Zodra de dame herself op de rode loper verschijnt straalt ze met een prachtige make-up look. Hier en daar varieert ze, maar ze heeft een echte eigen klassieke signature look opgebouwd door de jaren heen!

Wat vind jij van de make-up van Carice?


5 Comments

 • femketje

  16/04/2016

  oehhh love the red lips :D

  Reply
 • Floortje

  16/04/2016

  Geen highlighter? Whut! Love de look though. Ze ziet er altijd prachtig uit!

  Reply
 • Mariska

  16/04/2016

  Zonder highlighter geen leven voor mij, maar ik geef je helemaal gelijk. Catrice is echt een prachtige vrouw, maar doe jezelf niet tekort, je bent zelf ook prachtig en je hebt geweldige make-up skills!

  Reply
 • Charlotte

  16/04/2016

  Hmmm ben niet zo’n fan van je wenkbrauwen in deze fotoserie maar de rest van de look vind ik heel mooi! :) Lekker klassiek ^^

  Reply
 • Irma

  17/04/2016

  Gorgeous!
  Ik moet wel zeggen dat ik haar zo knap vind, dat ik haar misschien nog wel mooier vind met naturelle make-up.

  Reply

Geef een reactie