Last week, I was thankful for.. #98

Ik word oud, want deze week, 20 april, tikt deze Koning alweer de 23 aan, maar doordeweeks uitgaan breekt mij op. Oké, misschien moet ik niet drie dagen achter elkaar gaan.. eh.. het was de moeite waard, haha! Inmiddels ben ik een oude levensgenieter die druk bezig is met de #48UURLIVE! Last week, I was thankful for..

“When you stop doing things for fun, you might as well be dead.” – Hemingway

Maandag beginnen met een hardloopsessie – de zon – homemade krentenbollen – ASMR – bijhouden van de e-mail – vooruitwerken – voorbereidingen van de #48UURLIVE – tanden bleken – documentaires van Louis Theroux – doordeweeks uitgaanYelawolf – spotten van de zonsondergang mét onweer – Mompoppie – ID ChannelLana Del Rey – zonsondergang bekijken – productief zijn – vast hardloopschema hebben – de kraaien – de kikkers die steeds fluiten – Pinterest – vroeger opstaan – de trailer van de #48UURLIVE!! – spotten van een oranje/rode zonsondergang –  Catfish The TV Show Marathon – schedule van de Packers – ASMR – Grey’s Anatomy – werken aan het nieuwe mini project(=mijn kamer!) – de mogelijkheid om mijn copyright te claimen – actieve momenten op Snachat – fotograferen van nieuwe producten – felle make-up looks – voorspellingen – Idols terugkijken – lakken van de nagels – Lush zeep “Baked Alaska” – de Packers die op kerstavond spelen!Grieves – hardlopen in de zon – de video review – plannen maken voor Koningsdag – terug in de SFX – drie zonsondergangen op een rij gespot – het dragen van blauwe lipstick – 5 video’s die meer dan 100,000+ keer zijn bekeken! – Mom’s twixtaart – een rustige, maar productieve zondag – 6,5 miljoen views op de trypophobia hand video! – het organiseren van mijn make-up stash – de samenwerking met Amerikaanse YouTubers! – dingen organiseren voor de #48UURLIVE!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Irma

  18/04/2016

  Aaah wat een top lijst weer!
  Heerlijk dat je plannen hebt voor Koningsdag. April is wel een echte feestmaand voor jou, hè? Hahaha.
  Mag ook wel, want je zal ook wel gigantisch veel werken door de #48uurlive.
  Heb er zin in!

  Reply
 • femketje

  18/04/2016

  gotta love blauwe lipstick!

  Reply
 • Dana

  18/04/2016

  tof om te lezen! Ik ben deze week ook jarig, de 24e en dan word ik alweer 20….

  Reply

Geef een reactie