HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Volgens de gemeente, waar ik sta ingeschreven, is het tijd voor een feestje, want je vrouwelijke Koning tikt een jaartje erbij. Deze oude taart viert vandaag haar verjaardag met heel veel taart, want taart hoort bij het goede leven. Houd je ook van sarcastische en humoristische dingen? Dan ben je bij het juiste adres, want dit artikel bevat een rijm, speciaal voor jou, maar er is één klein probleempje, ik kan niet rijmen..

HAPPY BIRTHDAY

Life of pi, pi, pie,
zit daar nou een bij,
geen idee, maar ik heb zin in pie,
Een een whiskey on the side,

Met de intercity naar de bakker,
want ik word pas in de middag wakker,
en in mijn vrije tijd ben ik een teennagellakker
dat maakt mij een rare knakker,
gelukkig wel een aanpakker,
want ik ben nog steeds onderweg naar de bakker,
inmiddels ben ik klaarwakker,

Helemaal voor een slagroomtaart,
dan maar even in de rondvaart,
met een appeltaart,
ik ben geen knuffelpaard,
maar heb wel een stoppelbaard,
zie ik daar nou een pepernoottaart?

Ik word nu aangestaard,
want ik eet een abrikoostaart,
deze heb ik goed bewaard,
misschien kan ik op een ruimtevaart,
dat wordt aangekaart,
helemaal als ik aankom met een kwarktaart,

Sinterklaas heeft een schimmelpaard,
mijn moeder bakt een appeltaart,
ik word hoogbejaard,
zit voor de openhaard,
met mijn luipaard,
en eet taart.

– Cynthia Koning

Ik kan niet rappen, daarom werd ik een blogger. Ik kan ook niet rijmen, daarom eet ik taart, want life of pie, life is pie. Pie is life. Pie GAVE me LIFE. Het is mijn verjaardag, ik trakteer jouw op taart.. oh wacht, je moet het dan wel zelf kopen, maar ik ben in gedachten bij je als je ook pie eet! #PIEROMANCE

10 thoughts on “HAPPY BIRTHDAY TO ME!

  1. Hihi geweldig, blijf inderdaad maar lekker bloggen ipv rappen ;-) Al kan Ali er wellicht nog een puntje aan zuigen hihi. Van harte gefeliciteerd My Queen-King of Beauty! Ik eet misschien wel een stuk taart op jouw b-day want er wordt hier op het werk bijna elke dag wel iemand jarig dus dat komt wel goed (eind van het jaar kan ik rollend naar buiten ;-) ). X

  2. Hahahaha prachtige rap!
    Van harte gefeliciteerd Cynth! Inderdaad al wel een beetje een ouwe taart, maar de rimpels weet je nog goed onder je make-up te verbergen, haha!
    Fijne dag toegewenst! Ik eet dit weekend een stuk taart op je :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *