5 FAVORIETE BUDGET MAKE-UP MERKEN!

Kwaliteit is belangrijk bij make-up, zowel het mica gehalte in de oogschaduws als de glycerine in de primers, want hierdoor zal je oogschaduw sprekender zijn en je foundation blijven zitten als een huis. Tegenwoordig is het zo dat je ook voor een aantal euro’s klaar kan zijn met de must haves voor in jouw stash! Vandaag zet ik voor jou mijn vijf favoriete budgetmerken op een rij!

budget make-up

1. NYX, het is een fantastisch dierproefvrij merk wat ik al jong leerde kennen, dankzij de oogschaduws die Naab in haar make-up collectie had. Het merk wat mij verliefd liet doen worden op losse pigmenten, glitter eyeliners én de gelliner. Uitgegroeid tot een razend populair merk wat inmiddels in heel de wereld wordt verkocht met spotgoedkope prijzen! Zij hebben ook foundations, kleurcorrectors etc voor hele lichte als hele donkere dames en heren onder ons.

budget make-up

3 Favoriete producten: 
1. NYX Jumbo Pencils o.a. Milk
2. NYX Blushes: Taupe, Spice en Cinnamon
3. NYX Ultra Pearl Mania Pigmenten: White, Yellow Gold, Mocha, Soft Pink, Black Grey en Walnut

budget make-up

2. Door Sleek leerde ik de matte oogschaduws enorm waarderen, maar ook zij hebben pigmentvolle oogschaduw palettes die je voor een tientje op de kop kan tikken. Zes oogschaduwen op een rij, dat maakt twee rijen twaalf en dat delen voor tien is zo’n tachtig cent per oogschaduw. Y-AS! Ook zij zijn dierproefvrij, wordt royaal verkocht in NL en hebben ook fantastische lipsticks en hun foundations gaan tot de lichtste als de donkerste huidteinten.

budget make-up

3 Favoriete producten: 
1.De oogschaduw palettes: Ultra Matte en de Au Naturel
2. De Face Contour Kit Light en dan vooral de highlighter
3. De Lip Creams Flamingo Dingo en die Brink Pink

budget make-up

3. Het is een merk wat ik nog maar een jaartje ken en dat is W7! Een goedkoop make-up merk wat ook pareltjes in hun collectie heeft, want ook zij zijn dierproefvrij en hebben een dekking waar je spontaan verliefd op wordt. Een nieuwe favoriet was binnen no-time geboren, nadat ik deze had leren kennen door de Nagelfabriek! Veel basic kleuren, rustige tinten, maar creamy like hell!

1 Favoriet product: 
1. W7 In The Mood Palette

budget make-up

4. Hier en daar had ik de geruchten wel gehoord, maar toen ik in de Kalverstraat de KIKO Storekiko zag was ik verkocht, helemaal omdat ook zij niet op dieren testen en prijzen hebt waar je U tegen zegt! Een rijke collectie aan gekleurde, maar ook neutrale oogschaduws, prachtige palettes, lipliners én de eyeliners.. Houd mij vast!

budget make-up

3 Favoriete producten:
1. KIKO Super Colour Eyeliners
2. KIKO Clics System Eyeshadowbase 272
3. KIKO Nagellakken

budget make-up

5. Het laatste merk is wat moeilijker verkrijgbaar in Nederland, maar de moeite waard om over te laten vliegen uit de USA, want het drugstore merk Wet N Wild heeft eyecatchers als lipsticks! Rijke pigmentatie, volle dekking en een romige, maar matte finish. Een kleurrijke collectie met ook lichte als donkere foundations, concealers en poeders. Had ik al vermeld dat zij ook dierproefvrij zijn? Yeap!

budget make-up

3 Favoriete producten:
1. Wet N Wild Lust Palette
2. Wet N Wild Gezichtspoeder
3. Wet N Wild Lipstick: Sugar Fairy Plum, In the Flesh en Cherrybomb

budget make-up

Het zijn prachtige merken die je niet mag overslaan, want ondanks dat ze heerlijke prijzen hebben, zijn ze echt de moeite waard om uit te proberen! Daarnaast is het ideaal om van deze merken andere producten te proberen bijvoorbeeld een kleurcorrector, concealers of van die contoursticks, aangezien ze vrij goedkoop zijn, kun je ze uitproberen om te kijken of je het wel wat voor jou vindt. Hurray trouwens voor de dierproefvrij merken!

Wat is jouw favoriete budgetmerk?


7 Comments

 • Mariëlle

  21/04/2016

  Wieeeeeee dierproefvrij, topmerken dit, ik word er blij van :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  21/04/2016

  Ik moet duidelijk meer Wet ’n Wild proberen. Heb nu drie lippenbalsems van het merk en die vind ik geweldig.

  Reply
 • femketje

  21/04/2016

  looove sleek en nyx <3

  Reply
 • Irma

  21/04/2016

  OEH ja ik heb ook al zo’n mooi palette van W7! Echt topproducten!

  Reply
 • Iris

  22/04/2016

  Allemaal super merken, vooral Sleek en Kiko ben ik dol op!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  23/04/2016

  Ooooh zlef zou ik het moeilijk vinden om te kiezen, maar Sleek en Kiko zouden zeker ook hun opwachting maken

  Reply
 • Agnetha

  24/04/2016

  Oh die laatste en dan de donkere kleur, wauw! Sowieso Sleek, ik heb een palette en ik ben er helemaal weg van. Het zijn mooie budgetmerken.

  Reply

Geef een reactie