VIDEO: DE #48UURLIVE TRAILER MÉT DE DATUM!

Eenmaal nadat maart is aangebroken gaat de tijd vliegensvlug! Zo springen we in het diepe van april met zo’n 10 verjaardagen van de familie alleen al, inclusief BEAUTY KONING, want jullie zijn ook familie! Dat moeten we vieren en dat doen we altijd met de #48UURLIVE! Hierbij de trailer van het driedaags evenement met daarbij de datum!

#48UURLIVE trailer

Klik hier als je de trailer niet kunt bekijken.

Ik heb geen nagels meer over, want de zenuwen spelen al zo’n drie weken een rol.. Eigenlijk is dat niet waar, want zodra het bekend is dat we de challenge weer krijgen, begint de stressperiode, maar het is het allemaal waard! Hopelijk zie ik jou aankomende vrijdag 29 april 2016 om 20:00 uur op YouTube, want daar zal de #48UURLIVE plaatsvinden tot en met zondag 1 mei 2016 tot 20:00 uur! Laten we knallen!

Zie ik jou verschijnen met de #48UURLIVE?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  24/04/2016

  Wooooot!

  Reply
 • Stephanie (bunnie)

  24/04/2016

  zooo enorm blij dat ik enkel de vrijdag savonds moet werken en de zaterdag morgen tot 12u. Tijd zat om een gezellige babbel te doen :)

  Reply

Geef een reactie