LAST MINUTE LOOKS VOOR KONINGSDAG!

Al bijna vijf jaar maak ik elke Koningsdag wat anders, met BEAUTY KONING maakte ik zelfs ook nog Koninginnedag mee, waar we ons feestelijk opmaakte voor Bea, maar nu gaan we in de kleur voor Willem-A! Morgen is het zo ver, de nacht breekt aan en speciaal voor jou een last minute artikel met alle looks op een rij!

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

We begonnen in 2012 met een kleurrijke FOTD, speciaal voor Koninginnedag waar ik een blauwe eyeliner droeg, een oranje onderkant, rode arcadeboog en een wit ooglid. Rood, wit en blauwe lippen die lekker knallen, want gekte mag met Koningsdag! Wist je dat deze look ook in de Hitkrant stond? Yeap! Check hier het volledig artikel!

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

2013 brak aan, nog steeds Koninginnedag, want Bea was nog aan de macht! Een blauwe ombre in het haar, een oranje T-shirt en opnieuw een compleet andere make-up look. Drie gekleurde eyeliners naast elkaar die de Nederlandse vlag vormde en Lady Danger als oranje knaller op de lippen! Check hier de look, inclusief de productlijst!

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

Alsof ze deze dag voor ons hebben aangeschaft, want ineens verviel Koninginnedag, dat veranderde naar Koningsdag 2014, een mannelijke dag, maar ook de verjaardag van BEAUTY KONING! Een gekleurde snor met de vlag van NL, een rode cut crease, highlighter in de ooghoeken, een blauwe eyeliner met witte oogleden en een oranje, maar shimmery oogschaduw onder het oog! Check hier de look!

last minute koningsdag makeup

Aangezien we elke ooglook hadden gehad – jokey joke, ik weet er nog meer! – pakte ik het in 2015 wat robuster aan. Met mijn verfkwasten in de aanslag veranderde ik mijn gezicht in een levend kunstwerk van Mondriaan, maar dan vervangen door de kleuren van Nederland én de hint van oranje mag niet missen! Lees hier het volledige artikel!

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

In 2016 ging ik een stapje verder, werd het wat luguberder, ook op mijn blog met een uitgerukt oog, een pijl in mijn oog en knokkels die ik kapot sloeg. Oké, dat laatste is niet waar, maar wat wel waar is, is de royal skull speciaal voor Koningsdag! Check hier de video en het bijbehorende artikel!

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

Wil je het wat rustiger hebben, maar toch met de Nederlandse tinten in je look? Dan heb ik ook een rustigere variant voor jou, namelijk een simpele blauwe winged eyeliner, een rode lipstick en doe gek, draag een oranje blush! Check hier de FOTD!

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

Als klap op de vuurpijl heb ik ook nog een subtielere variant, namelijk alleen oranje! Ja, ik ben echt bezig geweest de laatste tijd, want met alleen oranje kan je ook prima in de feestelijke stemming komen. Oranje op de lippen, ogen en zelfs op de wangen + als highlighter. Waarom niet?! Check hier de FOTD!

last minute koningsdag makeup

last minute koningsdag makeup

Dan hebben we ook nog de look voor de nachtelijke uren, want dan mag het allemaal wat heftiger! Waarom niet voor een oranje zonsondergang op de ogen gaan? Lekker veel bronzer, zodat ze je al vanaf beters ver zien aankomen, kan ook komen door je oogschaduw.. AYE! Check hier het artikel!

Maak vlaggetjes, betrek de kleuren in je make-up look, je outfit of pimp je nagels met de unieke splatter nails! Ik ben een Koning, letterlijk en figuurlijk, want mijn achternaam match perfect bij deze dag, waardoor ik extra groot uitpak. Niets is te gek voor Koningsdag, tenzij je niet iets van rood, wit, blauw of oranje aan hebt.. dat kan niet.. Ik wens je een hele leuke en vooral gezellige Koningsnacht én Koningsdag toe!

Heb jij al een idee wat je gaat doen met je make-up?


4 Comments

 • Mariëlle

  25/04/2016

  Heel handig overzicht! :) Ik denk dat ik ga voor de op een na laatste look, daar houd ik van!

  Reply
 • femketje

  25/04/2016

  je skull is echt epic :D

  Reply
 • Irma

  25/04/2016

  Ja ja ja, ik weet ze allemaal nog! Ik vond het toen zo gaaf dat jij in de Hitkrant stond, haha!
  Toch zijn de laatste 2 wel mijn favoriet. Je make-up skills zijn echt nog meer verbeterd t.o.v. de jaren ervoor and I love it!

  Reply
 • Manon

  25/04/2016

  Geweldig gave looks

  Reply

Geef een reactie