FOTD: BADASS BLAUW.

Mijn inspiratie komt uit de meest raarste dingen, want uit hele lelijke objecten kan ik iets heel positiefs halen. Net zoals uit gebeurtenissen, je moet roeien met de riemen die je hebt en ook Lana is het daar mee eens. Lana Del Rey staat al sinds een week weer op repeat, vandaar het hippe T-shirt met daarop “Blue Jeans, White Tee.” Een badass attitude met een badass Tee, daarbij hoort een badass make-up look!

blauwe makeup

blauwe makeup

blauwe makeup
FACE:

Etos Aftershave Balsem
Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Ben Nye Banana Powder
Ben Nye Colorless Face Powder
Kryolan for Glossyblox Blush
KIKO Clics System Eyeshadow 272
NYX Blush Taupe

blauwe makeup

blauwe makeup

blauwe makeup

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
Zoeva Metallic Stones Palette
Morphe Brushes 35 Color Glam Palette 35B
Sleek iDivine Ultra Matte Palette

blauwe makeup

blauwe makeup

blauwe makeup
KIKO Clics System Eyeshadow 272
Primark Nepwimpers “Sultry” + nepwimperlijm van de Nagelfabriek
TEEEZ Oogpotlood Zwart
Wimperkrultang
INGLOT Freedom System Eyeshadow 342 (=brows!)
W7 In The Mood Palette (=brows + highlighter!)

blauwe makeup

blauwe makeup

blauwe makeup

LIPS:
KIKO Clics System Eyeshadow 272
LA Splash Lip Couture Matte Lipstick OG Ghoulish

blauwe makeup

Het blijft een vreemde make-up look voor mij als ik er geen winged eyeliner aan heb toegevoegd. Het is kaal, het oogt anders en ik mis gewoon iets. Ergens is het vernieuwend, anders en doorbreek ik mijn eyeliner-sleur. Sinds ik de zwarte smokey eyes onder de knie heb, ben ik losgeslagen en blend ik alles tot rookgordijnen, zelfs blauw! En blauw kan prima met blauwe ogen. Eat your heart out, teacher!

Draag jij smokey eyes? En wat vind je van Lana Del Rey?


6 Comments

 • femketje

  26/04/2016

  geweldig gave look, zelfs zonder winged liner :D moet zeggen dat ik dat ook vaak heb hoor, toch die neiging om overal een liner op te knallen!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/04/2016

  Very badass indeed, love it! Knallen echt.

  Reply
 • Eva

  26/04/2016

  Heel erg mooi blauw!!

  Reply
 • Nienke

  26/04/2016

  Wauw, supermooi! Je kan zulke mooie looks maken. :D

  Reply
 • Lonneke

  26/04/2016

  Geef mij jouw skills voor 1 dag:-D je kan het zo mooi. Wat jij met looks hebt, heb ik met mij nagels, inspiratie kan echt overal vandaan komen, mooi of lelijk ik zie ook altijd wel iets.

  Reply
 • Irma

  27/04/2016

  Yes! Lana del Rey!
  Super mooi dat blauw!

  Reply

Geef een reactie