Last week, I was thankful for.. #99

Er staan drukke weken op de planning, waaronder mijn verjaardag, maar ook de verjaardag van Koning Willem-Alexander én BEAUTY KONING! Met Koningsdag in het vooruitzicht weet ik pas echt dat de tijd dringt voor de #48UURLIVE, maar we gaan knallen, omdat we er zin in hebben! Een chaotische week met leuke dingen waarvoor ik dankbaar was.

thankful

Twix taart – Lana Del Reyhet bewerken van de SFX tutorial in tijden – biefstuk salade met zongedroogde tomaten – Pinterest – organiseren van de winacties voor de #48UURLIVE – bezoeken van mijn postbus – vooruitwerken – uiteten op het terras – Adam Lambert – Sugar Plum Fairy – weinig make-up dragen met felle lipstick – kip met bacon – de hapjes die Mom maakte voor mijn birthday – het hebben van een gezellige verjaardag – het nonstop rijmen – doordeweeks uitgaan – de nieuwe body butter van The Body Shop – homemade sushi – Utopia! (=ik ben hooked!) – Momapop de video op het Nederlandse kanaal – de vele felicitaties – zonsondergang – volle maan – family time – de mentale voorbereiding voor de #48UURLIVE – één van de beste hardloopsessies van 2016 –  proberen te balanceren met werk en plezier – ASMR – het mooie weer – de royal skull – Grey’s Anatomy – gummybeers in wodka – oldschool rap – buiten de deur werken – de raster lenzen – kip met bacon.. nog een keer, AYE! – ID Channel – de video’s van Onision met Cyr – Idols terugkijken – 3500 abonnees! – voor een tweede keer homemade sushi – tijd nemen voor mijzelf – regelmatig in de SFX make-up – Hart of Dixie – bijhouden van mijn agenda – het maken van kleurrijke make-up looks – Papa Roach – het maken van een schema voor de #48UURLIVE – Nickelback – gummy bears in wodka – verheugen op de #48UURLIVE!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • José

  26/04/2016

  Fijn lijstje, nog gefeliciteeerd met je verjaardag! :D liefs

  Reply
 • Irma

  27/04/2016

  Jaaaa #48uurlive komt zo dichtbij!
  Ik kijk ernaar uit!

  Reply

Geef een reactie