5 CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG!

Het is de dag waarop we even één van onze ouders waarderen, namelijk Moeder- en Vaderdag! De tijd vliegt, voordat je het weet is het volgende week mei en dat betekend dat Moederdag voor de deur staat! Heb je nog geen idee wat je moet komen voor je Mom? Geen zorgen, want vandaag deel ik vijf cadeautips met jou!

Heeft je moeder een hobby? Waarom schaf je niet wat leuks aan wat daarbij hoort? Iets exclusiever? Een uitbreiding van een bepaald onderwerp of juist met producten, zodat ze verder aan de weg kan klussen! Misschien een vernieuwing van bepaalde items? Gewoon iets extra’s!

Mijn moeder vindt het nog steeds geweldig dat Naab op school zit, zodat zij haar schoolfoto’s ontvangt, maar ik denk niet dat ik tussen de kinderen pas, hierdoor val ik op, valt mijn plan in het water.. busted! Gelukkig hebben we daarvoor Webprint, want daar kun je ook foto’s laten afdrukken, zowel wanddecoraties als agenda’s, kalenders en nog vele andere fotocadeaus!

Boek een dagje weg! Een uitje met het gezin of jij alleen met je moeder of juist alleen je moeder, zodat ze helemaal tot rust kan komen. Samen naar Scheveningen of de spa, wat dacht je van een bezoekje aan de nagelsalon? Een make-over? Ergens waar je volledig kunt ontspannen, niet te gek, maar juist leuk én gezellig!

Kookspullen, want een pannenset kan ze altijd wel gebruiken! Net zoals de kwasten voor het invetten van cakeblikken, een nieuw set met borden, koppen of andere leuke freubeltjes wat in de keuken thuishoort. Tegenwoordig heb je de vrolijkste setjes met de tofste kleuren!

Cadeaubonnen, ondanks dat het wat minder persoonlijk is, wordt het zeker wel gewaardeerd! Zo kan je Mom iets uitzoeken wat zij leuk vindt of het aan iets besteden wat ze al wilde kopen, maar te duur vond en zo het betaalbaar wordt. Denk ook aan cadeaubonnen voor massages, gezichtsbehandelingen of andere verzorgende behandelingen.

Moeders waarderen het ook als je even in het huis helpt, het onkruid wiedt, misschien een massage of een was ophangen. Het zijn altijd de kleine dingen waar het in zit, net zoals het geven van een persoonlijk cadeau. Doe je best en verwen je moeder!

Heb jij al een idee wat je gaat kopen voor Moedersdag?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  28/04/2016

  Een dagje weg zou voor ons moeke het beste cadeau zijn! Alleen kan ik haar dat vanuit Zwitserland natuurlijk niet geven :-(

  Reply
  • Nik-naks

   29/04/2016

   Veel dagen weg zijn ook online te verkrijgen… dat zou misschien een optie zijn. Je kan het haar dan welliswaar niet persoonlijk geven, maar de verwennerij op die dag zelf zal er voor haar niet minder om zijn ;)

   Reply
 • Irma

  28/04/2016

  Goede ideeën!
  Ik bak meestal wat lekkers, daar profiteert heel de familie van :)

  Reply

Geef een reactie