#48UURLIVE WINACTIE: 11 NEPWIMPER PAKKETJES VAN DE NAGELFABRIEK!

Een make-up look opvrolijken is eenvoudiger dan gedacht, want met een sierlijke eyeliner kom je al een heel eind, maar wat dacht je van nepwimpers?! Dat is dé key tot een eindeloze look, zowel voor feestjes als voor speciale gelegenheden, feestdagen, maar voor vele ook gewoon in het dagelijks leven!

winactie nagelfabriek

winactie nagelfabriek

winactie nagelfabriek

Bijna een jaar geleden schreef ik het eerste gastartikel voor de Nederlandse webshop met de tofste make-up merken, waaronder Sleek en W7! De Nagelfabriek heeft prachtige make-up producten, maar ook leuke accessoires, waaronder rhinestones, nailart, maar ook schitterende nepwimpers! Ik mag dankzij hen een gave set nepwimpers van maar liefst 11 pakjes weggeven!

winactie nagelfabriek

winactie nagelfabriek

winactie nagelfabriek

Ja, je leest het goed, dat zijn 11 pakjes met 11 verschillende soorten lashes! Van hele zware en heftige nepwimpers die het daglicht niet kunnen verdragen tot aan de subtielere varianten met natuurlijke haren. Kortom voor elk make-up hart wat, want ze variëren aardig! De nepwimpers zijn van Lucky Flower en zelf gebruik ik ze ook regelmatig in mijn make-up looks!

winactie nagelfabriek

winactie nagelfabriek

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van de Nagelfabriek
– Volg de Nagelfabriek op Instagram
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– De winactie loopt tot en met 13 mei 2016!

Heb jij weleens bij de Nagelfabriek gekeken? Vergeet ook niet om mijn gastartikelen te lezen!


20 Comments

 • Kelly

  29/04/2016

  Wat leuk! Ik doe mee :)

  Reply
 • femketje

  29/04/2016

  awesome ik doe graag mee :D ben de laatste tijd steeds meer met nepwimpers aan de slag, maar heb nog wel wat meer nodig om echt pro te worden! ik volg en like overal <3

  Reply
 • Kayl

  29/04/2016

  Yaaasss, ik doe mee!
  Eyelashcandy

  Reply
 • Derek

  29/04/2016

  Natuurlijk doe ik ook mee, deze lashes zien er prachtig uit!

  Reply
 • kira

  29/04/2016

  ik doe sws mee!!!!

  Reply
 • Irma

  30/04/2016

  Ah, vet!
  No insta, maar ik wil toch meedoen! :)

  Reply
 • Nicky

  30/04/2016

  Ik wil al zo lang nepwimpers proberen maar dat heb ik nog steeds niet gedaan. Dus als ik ze in huis heb, dan moet ik het sowieso een keer proberen haha.

  Reply
 • Tamara TS

  30/04/2016

  Leuk! Ik ben heel benieuwd naar het product, dus ik doe graag mee! (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982,, YT Tamara TS)

  Reply
 • Marscha

  30/04/2016

  Love iT !❤️

  Reply
 • Charissa

  30/04/2016

  I am ready for experimenting.
  Ik doe mee x

  Reply
 • Annick de Jong

  01/05/2016

  Ik zou graag eens willen proberen :) Ik doe mee!

  Reply
 • Naomi

  02/05/2016

  Ik zou het super die setjes willen omdat het vsn mezelf hele erge korte wimpers heb (haast niet) en ik schaam kapot ervoor… Een nepwimpers of wimperextentions zijn erg duur … In de winkels & ja heb er ook niet echt geld ervoor want ik geef me geld alleen aan eten. Hopelijk gunnen jullie mij dit want heb ze echt nodig…

  Groetjes naomi

  Reply
 • Jolijn

  03/05/2016

  Superleuk! Ik doe mee (:

  Reply
 • Stephanie (bunnie)

  04/05/2016

  IK doe graag mee :D Nu ng oefenen om ze aan te brengen :p

  Reply
 • Ellen

  05/05/2016

  Haha! Ik weet dat het niet veel zin heeft,
  maar ik doe mee! Ik ga binnenkort naar de brugklas, en deze zien er natuurlijk en fijn uit om mee te experimenteren! XXXX Ellen

  Reply
 • Roos pannevis

  07/05/2016

  Heel gaaf!! Ik doe graag mee!
  Ik heb alle stappen gevolgd..
  Fingers crossen!!

  Reply
 • Nadia A.

  11/05/2016

  Supergaaf! Wat een uitgebreide selectie! Natuurlijk doe ik mee! Ik heb alle stappen uitgevoerd.

  Reply
 • Yara

  13/05/2016

  Oeh deze winactie heb ik helemaal niet voorbij zien komen! Ik doe nog snel even mee want ik vind dit wel heel erg leuk & niet geschoten is altijd mis haha :)

  fingers crossed :)

  xx

  Reply
 • Anita H.

  13/05/2016

  Nou, op de valreep dus. Ik doe graag mee!!!!

  Reply
 • Zoë

  14/05/2016

  Ik doe heel graag mee!!
  Ik heb alle stappen gedaan
  facebook; zoë louwerse
  instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

  liefs, Zoë

  Reply

Geef een reactie