DE REGELS VAN DE #48UURLIVE!

Dit jaar passen we de boel een beetje aan, want we maken dit jaar gebruik van mijn YouTube kanaal! Zodra je op mijn Nederlandse YouTube pagina komt, zal je meteen zien dat ik live ben, klik op de video met de titel #48UURLIVE + het rode vakje met “LIVE“, zodat jij de chat kan joinen! De stream zal natuurlijk worden weergegeven op Twitch, maar eerst even wat regels om het gemoedelijk te houden!

#48UURLIVE regels

Er is een zero tolerance beleid dat houdt in dat als jij je misdraagt, dat je KICK+BAN kan verwachten. Hierdoor kan je niet meer de livechat joinen en mis je de hele #48UURLIVE! Houd je daarom aan de onderstaande regels:

 • Reclame maken, spammen en al dat soort gein is niet toegestaan! Tenzij erom wordt gevraagd door één van de admins of een andere bezoeker. Vraag om toestemming. Spam je wel? KICK + BAN!
 • Schelden is beperkt, wel toegestaan, maar ‘kanker’, ‘hoer’, ‘slet’ en al die stuff is uit den boze. Scheld je daar wel mee? KICK+ BAN. Byeee.
 • Seksueel getinte opmerkingen? KICK + BAN. BYE!
 • Heb je vragen? Denk hierbij aan technische vragen over de chat? Dan kan je terecht bij mij en nog een andere admin. Je kan ons herkennen aan het gele kroontje bij onze naam in YouTube chat.
 • Als het goed is, is het ook mogelijk om bij YouTube met een webcam te joinen, maar dan zonder microfoon. Je komt op een lijst terecht en dan geaccepteerd door één van de admins.
 • Wees een baas, join de #BAZENCREW en neem de gezelligheid mee de livechat in! Laat iedereen in zijn eigen waarde, dan komt dat helemaal goed!

Laten we het vooral heel gezellig maken met zijn alle, gekke dingen zeggen, jokes maken, hilarische verhalen vertellen en gewoon vriendelijk en elkaar respectvol benaderen/behandelen. En nee, je hoeft niet met een webcam te joinen, dit mag als je dat wilt! Zelf kan ik begrijpen dat je niet in beeld wilt zijn, maar wel graag wilt kletsen of meekijken!

Tot vanavond 20:00 uur op YouTube!


One Comments

 • Irma

  29/04/2016

  Yaaaas, het komt nu heel dichtbij!

  Reply

Geef een reactie