#48UURLIVE WINACTIE: EEN LUXE SCHEERSET VAN WILKINSON SWORD! (3x!!!)

Hoor je dat geluid? Ja, dat geschreeuw? Dat ben ik, want de komende dagen veranderd het druilerige weer in een zomerse goddelijkheid! Zalige zonnestralen op de huid, terwijl je op het terras zit in een korte broek of een schattig jurkje, maar wordt het niet eerst tijd om je wintervacht achter te laten?! Geen zorgen, want daarvoor heb ik iets!

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

Vele scheren hun benen niet in de winter, maar je Koning kapt regelmatig alles kaal! Gladde benen op schoon dekbed is één van beste feelings in de wereld! Helemaal als je huid heerlijk verzorgd is, het beddengoed goddelijk ruikt en je geen last hebt van irritaties of plakken huid die er per ongeluk zijn af gejast.

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

Niet alleen komt er een handig systeem bij de Wilkinson Sword Intuition Dry Skin, waardoor je deze gemakkelijk op de muur kan klikken en je mesjes niet zullen beschadigen + altijd bij de hand! Het is een losse kop die vervangbaar is, bevat 100% natuurlijke kokosmelk en amandelmelk. Hierdoor verzorg je je benen meteen tijdens het scheren!

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

Maak de kop nat, voordat je aan de slag gaat, sop het goed in, door de creme met water te activeren en ga aan de slag! Hallo, benen die klaar zijn voor de eerste zomerstralen van de opkomende zomer! Daarnaast is het scheermes met vier scheermessen speciaal voor dames met een droge huid.

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

Geef toe, het bijwerken van je bikini kan een klus zijn, vooral als het aankomt op de irritaties erna. Scrubben, gedoe, bijwerken, maar gelukkig hebben we daar iets op! Een nieuw scheersysteem speciaal voor vrouwen, de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini!

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

Dankzij het waterdichte scheerapparaat kun je binnen een handomdraai de boel kort trimmen, aangezien je naast de normale scheermessen ook een trimmer op de achterkant hebt zitten! De batterij wordt erbij geleverd, zodat je meteen aan de slag kunt om de boel kort te wieken. Dit kan in verschillende lengtes, aangezien je de kop kunt verstellen.

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

scheerset WILKINSON SWORD

Het normale scheerblad bevat een water activerende serum om irritaties te voorkomen, vlijmscherpe mesjes voor een ongelooflijk grondige scheerbeurt. Opnieuw laat ook dit scheermes, speciaal voor je bikinilijn, een zijdezachte en gladde huid achter! Zit jij al met je handen in het haar? Geen zorgen, want jij kunt namelijk dit setje winnen, maar ook twee andere dames. YEAP! Ik mag drie pakketten weggeven van beide scheermessen in het setje!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Volg mij op Instagram Cynthia Koning
– Voeg QueenKingg (dat ben ik!) toe op Snapchat
– De winactie loopt tot en met 13 mei 2016!

Kon jij WILKINSON SWORD al?

21 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: EEN LUXE SCHEERSET VAN WILKINSON SWORD! (3x!!!)

 1. Ah wat een gaaf pakket! Dit ‘systeem’ lijkt me ideaal, ik heb regelmatig last van irritaties dus maybe this works! Ik volg je via alle social media :)

 2. Ik maak heel graag kans op dit fijne pakket! Laat de zomer maar komen, geen scheerstress meer. Ik ken Wilkinson wel als merk maar heb mog nooit mesjes van dit merk gebruikt.

 3. Hier doe ik graag aan mee. Ik vind scheren altijd een enorm gedoe en als dat zo onder de douche kan, dan is dat ideaal denk ik.
  Facebook & YouTube: Sanne Derks
  Instagram & snapchat: sanne_ikke

 4. Laat die summerproof-legs maar komen! Mijn droge huid kan wel een stuk mooier gemaakt worden met een paar mooie gladgeschoren beentjes, dus ik doe mee en heb alles gedaan! Op vrijwel alle accounts heet ik Britt van Ommeren/@brittvanommeren waar ik je vanaf nu allemaal op volg!

  Liefs, Britt

 5. Jaaaa! Wilkinson Sword gebruikt mijn vriend en ik ken het van vroeger als in “nee Karen, sorry te duur voor ons. Pak hier maar die wegwerpscheermesjes” En sindsdien gebruik ik ook maar alleen de wegwerpversie.
  Ik doe graag mee :)

 6. Oooh best een mooi design, klinkt goed allemaal. ben benieuwd hoe deze zich verhouden tot de Venus-toestanden, maar deze lijkt iets veelzijdiger!
  Ik doe mee :)

 7. Mijn man en ik gebruiken meestal een ander bekend merk, begint met G. Ik vind de combinatie van scheermesje en trimmer geniaal. Ik doe graag mee en heb alle stappen gedaan.

 8. Ik doe heel graag mee!
  Ik heb alle stappen gedaan
  facebook; zoe louwerse
  snapchat: zowiets
  youtube; thisisjustzoe
  instagram; zowiezo_

  liefs, Zoë

 9. Ik heb toevallig onlangs een artikel gelezen over de Hydro Silk Bikini Sword en dat klonk veelbelovend ! Ik krijg snel irritatie bij mijn bikinilijn na het scheren dus ik ben erg benieuwd naar de extra hydratatie :) Ik doe graag nog mee aan de winactie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *