#48UURLIVE WINACTIE: EEN MAKE-UP PAKKET VAN NYX COSMETICS!

Het merk en ik gaan een tijd terug, want nog voordat BEAUTY KONING was geboren, liet ik al vrachtschepen over varen vanuit de USA. Het dierproefvrije merk is sinds een tijd ook gelukkig verkrijgbaar in de Nederlandse schappen, want niemand, maar dan ook niemand mag NYX missen! Een box gevuld met liefde, kleurrijke items en perfect door de daredevils onder ons!

winactie nyxcosmetics

 

winactie nyxcosmetics

Een Amerikaans budgetmerk wat de Nederlandse markt aan het veroveren is, want met hun NYX Jumbo Pencils houden ze mij al jaren in de greep! Bijna geen ooglook gaat er zonder! Knallende kleuren, sprekende looks en gekleurde eyeliners, bij hen is het allemaal mogelijk. Dankzij NYX mag ik een A-MAZING make-up pakket weggeven met de volgende items!

winactie nyxcosmetics

winactie nyxcosmetics

winactie nyxcosmetics

Het is een groot overlevingspakket voor de zomerse periode die we eindelijk tegemoet gaan! Van gekleurde eyeliners in de kleuren geel en groen, heb je ook de paarse en groene mascara. Geen zorgen, er zit ook een normale zwart in. Twee gekleurde oogschaduws, zowel voor een dagelijkse looks als voor de POP of colour! 

winactie nyxcosmetics

winactie nyxcosmetics

winactie nyxcosmetics

Het NYX Jumbo Pencil in Milk mag niet missen in dit pakket, nog een leuke oranje/rode kleur voor op de lippen met een olijfkleurig oogpotlood. Donkere wallen omdat je te lang bent blijven hangen in de livechat? Dat is ook geen enkel probleem, want met de Dark Circle Concealer camoufleer je de boel! Als klap op de vuurpijl nog een turkooizen gelliner én een schitterende vloeibare highlighter voor op het gezicht! We gaan stralen met de temperaturen van volgende week!
winactie nyxcosmetics

winactie nyxcosmetics

NYX staat erom bekend dat zij niet op dieren testen, daarnaast is hun kwaliteit adembenemend, zie je het merk regelmatig in mijn eigen looks voorbij schuiven én kan jij er binnenkort ook van gaan genieten als je deelneemt aan de winactie! AHHH, ik word hier zo blij van!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van NYX Cosmetics Nederland
– Volg NYX Cosmetics NL op Instagram
– Voeg NYXCosmeticsNL toe op Snapchat
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Voeg QueenKingg (dat ben ik!) toe op Snapchat
– De winactie loopt tot en met 13 mei 2016!

Wat vind jij van NYX? En wat is jouw favoriete product van het merk?

46 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: EEN MAKE-UP PAKKET VAN NYX COSMETICS!

  1. OMG wat een prachtige producten, I LOVE IT!❤️
   Ik wil dit zo graag winnen….
   Wordt er zo vrolijk van, hier maak je me echt blij mee…
   Als je het niet probeerd heb je toch al verloren dus bij deze.
   Fingerscrossed ✌
   PS je live stream is awesome as always ❤️

 1. Dit heeft mijn verwachtingen echt overtreft, wat een prachtige producten. Ik ga duimen dat ik dit binnekort mag ontvangen❤️

 2. Super gaaf! Heb alleen de insta en snap dingen niet kunnen doen, maar wil toch meedoen (:
  Ben super benieuwd naar de corrector voor dark circles (kan ik goed gebruiken haha)
  en ook de Jumbo pencil in Milk, want daar spreek jij altijd vol lof over!

 3. Jupp!! Ik doe weer mee! Ik heb al 3 butter glossjes, en die zijn mega fijn! Dus als ik dit pakket zou winnen, zou ik er mega blij mee zijn. Het is een van mijn favoriete merken en ze hebben hele fijne producten. Love it! ❤️

 4. Super tof! Helaas is de 48 uur al weer over de helft, vind het heel gezellig! Doe heel graag mee aan deze fantastische winactie, behalve snapchat omdat ik mn wachtwoord vergeten ben, haha oeps. Hopelijk kan ik gewoon als nog mee doen, want NYX is geweldig. Fingerscrossedd.

 5. Wat een supertoffe actie! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, dus ik ben heel benieuwd. Ik doe graag mee en ik heb alle stappen gedaan, behalve Snapchat. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982 en YT Tamara TS)

 6. Ik doe graag mee, want ik ben nog niet bekend met dit merk.
  Via Facebook en YouTube: Sanne Derks
  Snapchat en instagram: sanne_ikke

 7. Ik heb helaas nog geen kennis gemaakt met dit merk. Wel heb ik al langer het plan om eens een lipstick te bestellen in zo’n lekker excentriek kleurtje. Van dit te winnen pakket vind ik denk ik de paarse mascara het leukst. Super actie!

 8. Woow! Wat een super gave producten lijken me dit, ik heb nog nooit iets van NYX geprobeerd en hoor er altijd super verhalen over, ik zou dus heel graag willen winnen! Ik voldoe aan alle voorwaarden. :)

 9. Ik ga bijna naar de brugklas, dus het lijkt me tof als ik al een beetje kan oefenen!!
  Ik vind je video’s echt heel leuk. (whahaha slijmen to the max :D )
  Nee maar wel serieus! Echt tof kanaal!
  XXX

 10. Supergaaf om met NYX producten kennis te maken want ik heb nog geen enkel product van NYX. Ik heb alle stappen gedaan behalve snapchat, dit heb ik niet en wil ook niet aan beginnen.

 11. Ik doe graag mee!!
  ik heb alle stappen gedaan
  facebook; zoë louwerse
  instagram; zowiezo_
  snapchat: zowiets
  youtube; thisisjustzoe

  liefs, Zoë

 12. Ik zou dit heel graag voor m’n zusje willen winnen. Ze is onwijs fan van je en ik hoop haar hiermee te kunnen verrassen. Omdat ze me altijd zo onwijs steunt en weet te verrassen Xx

 13. Wat stom joh! Ik heb helemaal geen enkele winactie voorbij zien komen op mijn bloglovin’ account? Ik doe dus nu nog even snel mee in de hoop dat het nog kan! Niet geschoten is altijd mis he haha!

  I love nyx dus dit kon ik niet voorbij laten gaan

  Xx yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *