#48UURLIVE WINACTIE: REPAIR MIRACLE SET VAN AUSSIE! (5x!!!)

Losse manen in de wind of bij het verwijderen van een haarelastiek uit je lokken en dan ineens die zoetige geurige shampoo ruiken die je een dag ervoor hebt gebruikt, hemels. Met Aussie heb ik dit gevoel altijd, daarnaast verzorgd het mijn haar tot in de puntjes, letterlijk en figuurlijk, maar hopelijk deel jij dit moment binnenkort met mij!

winactie aussie

winactie aussie

We hebben net een waterkoude periode achter de rug, braken enkele records met de temperaturen en volgende week is het hartje zomer. Mijn huid en haar krimpt al in één bij het denken aan de overload aan zonnestralen! Het is tijd om de pluizige dotten in bedwang te houden met de Repair Miracle collectie van Aussie!

winactie aussie

winactie aussie

winactie aussie

Het doet mij mond wateren, want de geur is mierzoet, lekker zoet, perfect voor de zomerse periode. Gelukkig kan jij dit ook evenaren, want ik mag dankzij Aussie zo’n vijf Repair Miracle sets weggeven! Hierin zitten de volgende items, namelijk de shampoo, de conditioner én de deep conditioner.

winactie aussie

winactie aussie

De shampoo is voor het wassen van de manen, zelf doe ik dit alleen boven op mijn hoofd, zodat mijn hoofdhuid wordt verzorgd met de macadamia olie die erin zit, de jojoba zaadolie en avocado olie. Puur voor het damage control! Vervolgens breng ik meteen de conditioner in de punten van mijn haar aan, zodat ook daar de oliën zijn werk kunnen doen!

winactie aussie

winactie aussie

Eens in de zoveel tijd maak ik gebruik van de deep conditioner, want met de deep conditioner ga je toch een tandje dieper de beschadigde haren in met de Australische Balm munt extract, hierdoor krijg je weer je volledige shine terug, wordt je haar gevoed en voelt het gezond aan. Nee, het is ook écht een stuk healthier! Kom maar op met die mooie dossen haar voor de zonnigste periode van het jaar!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebook pagina van Aussie
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Volg Aussie op Instagram
– Volg mij op Instagram Cynthia Koning
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– De winactie loopt tot en met 13 mei 2016!

Ken jij Aussie? En wat vind jij van hun producten?

24 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: REPAIR MIRACLE SET VAN AUSSIE! (5x!!!)

 1. Geen instagram, maar de rest doe ik wel!
  Ik doe weer mee hoor!
  Ik heb ooit de droogshampoo van Aussie gehad, en die was super, totdat dat spraydingetje kapot ging en er niks meer uitkwam, haha.
  Maar wel fijne producten!

 2. Ik vind aussi echt goeie haar producten, ik lees er altijd recensies over. Mijn moeder wil het nooit kopen, omdat ze het te duur vind, maar ik wil gewoon mijn haar goed verzorgen

 3. Ik wil graag meedoen!
  Ik hou van aussie producten, de volume shampoo heeft zo’n heerlijke geur… ik vind het altijd zonde om die geur er terug uit te moeten spoelen :D

 4. Aussie is geweldig, dus ik doe heel graag mee. Ideaal spul dat wel verzorgd, maar je haren niet zo zacht maakt dat je er niks meer mee kan doen.

  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982, YT Tamara TS.)

 5. Van Aussie heb ik ooit een sample met een soort haarmask gekregen. Ik vond de geur heerlijk en mijn haar was super soft, niet zo pluizig. Ik vond het toen duur en heb helaas geen aanbieding kunnen vinden. Graag wil ik op deze manier uitgebreid met Aussie kennis maken. Ik heb alle stappen gedaan.

 6. Superleuk dat je zo’n pakket weggeeft ! Ik hoor altijd zo’n goeie dingen over Aussie (vooral over de geur!) maar het is jammer genoeg niet te koop in België. Ik maak graag kans op de winactie ! Ik heb helaas geen instagram maar ik volg je op alle andere kanalen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *