#48UURLIVE WINACTIE: VERZORGINGSPAKKET VAN LOUIS WIDMER!

Urenlang zitten we in de make-up, genieten we van de look die we hebben gemaakt, maar vervolgens moet het er ook weer af. Hoe ga jij te werk? Wat gebruik jij? En wat is jouw naverzorging? Ben je net zoals mij, overal allergisch voor? Dan kun je gerust ademhalen met de verzorgingsproducten van Louis Widmer!

winactie Louis Widmer

Elke ochtend en avond begin ik met een verzorgingsroutine om mijn huid op pijl te houden en dankzij Newpharma mag ik een tof verzorgingspakket weggeven met de items van Louis Widmer, zodat ook jij jouw verzorging kunt optillen naar het volgende level!

winactie Louis Widmer

We beginnen met het schoonmaken, want een goede reiniging begint natuurlijk met het verwijderen van vetten etc, maar ook je haar moet gewassen worden! Een shampoo van Louis Widmer zonder parfum, zodat ook de dames en heren met een gevoelige en jeukende hoofdhuid lekker verwend kunnen worden! Het is hervettend én kalmerend!

winactie Louis Widmer

Na het douchen begin ik met het voeden van mijn huid, omdat andere zepen de beschermlaag kunnen verwijderen en zelfs uitdrogen, maar met de verzorgende crème die speciaal is ontwikkeld voor een droge tot zeer droge, maar ook ruwe huid! Laten we de winterhuid voeden met de Louis Widmer crème, zodat we over kunnen gaan de goddelijke zomer!

Het gezicht mogen we niet vergeten, dat doen ze namelijk ook niet, want niet alleen verzorgd het de huid, maar het beschermt én hydrateert ook nog eens! Een chique potje met anti-ageing producten! Hallelujah! Daarnaast bevat de dagcrème van Louis Widmer UV 10! Deze bevat wel parfum.

Er zit ook nog een leuke verrassing in het mooie pakket, namelijk enkele staaltjes die speciaal voor jou zijn! Wat het is, dat mag de winnaar/winnares zelf ondervinden, spannend!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebook pagina van Newpharma
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– De winactie loopt tot en met 13 mei 2016!

Kon jij het merk Louis Widmer al? En de webshop Newpharma?


17 Comments

 • Irma

  01/05/2016

  Awesome! Ik ken het merk helemaal niet, maar ben hartstikke nieuwsgierig nu!
  Ik doe mee!

  Reply
 • Kelly

  02/05/2016

  Ik doe mee :) ik kan wel wat nieuwe huidverzorging gebruiken!

  Reply
 • Britt

  02/05/2016

  Oh wauw, ik heb alles gedaan! Hier ben ik wel heel benieuwd naar aangezien mijn niet normaal droge huid wel wat goeie verzorging kan gebruiken!

  Liefs,

  Reply
 • Tamara TS

  02/05/2016

  Fijne actie, ik doe graag mee! (FB Tamara Mara Großmaul, YT Tamara TS)

  Reply
 • esmee

  02/05/2016

  Ik doe mee kei leuk ❤❤❤

  Reply
 • esmee

  02/05/2016

  Ik doe mee kei leuk ❤❤❤
  De live stream was zoo leuk

  Reply
 • Nathalie Verstraeten

  02/05/2016

  Ik waag graag een kansje!

  Reply
 • Jolijn

  03/05/2016

  Ik doe graaag mee en heb alle stappen gedaan! (:

  Reply
 • Stephanie (bunnie)

  04/05/2016

  oooh wat zou dit fijn zijn ^^ Ik doe mee :D

  Reply
 • Chantalle

  04/05/2016

  Ik doe heel graag mee! Ben zo benieuwd na de producten. Ik heb alle stappen gedaan.

  Reply
 • Evelien De Vos

  05/05/2016

  Na de winter is mijn huid erg droog. Wat remederm tlc is dus welkom zodat ik geen gezelfbruinde huidschilfers achterlaat deze lente. Count me in!

  Reply
 • Marscha

  05/05/2016

  Awesome, heb wel eens van dit merk gehoord maar nog nooit gebruikt. Lijkt me super om dit te winnen… Heb de laatste tijd last van een droge huid en daarom hou ik me zeer graag aanbevolen om dit te krijgen. ❤️

  Reply
 • Natasja Smit

  07/05/2016

  Ik ken het merk Louis Widmer helaas nog niet en ook de webshop Newpharma had ik nog nooit van gehoord. Maar nu wel een kijkje op genomen en wat een groot assortiment en ook nog eens betalbare prijzen. Ik doe graag mee om een kans te maken op het verzorgingspakket van Louis Widmer voor mijn gevoelige huid….

  Reply
 • Saskia van de L.

  09/05/2016

  Ik ken het merk nog niet, dus bied ik me bij deze aan als proefkonijn :)

  Reply
 • Nadia A.

  11/05/2016

  Louis Widmer? Ken ik (nog) niet. Klinkt heel luxe. Lijkt mij een goed merk volgens je review. Ik doe graag mee. Heb alle stappen uitgevoerd.

  Reply
 • Zoë

  11/05/2016

  Ik doe graag mee! :)
  ik heb alle stappen gedaan
  facebook; zoë Louwerse
  youtube: thisisjustzoe

  liefs, Zoë

  Reply
 • Marian

  12/05/2017

  Héérlijk om dit allemaal te winnen!

  Reply

Geef een reactie