LA Splash Liptint Mousse Nagini!

Sinds ik de vloeibare lipsticks heb ontdekt, die mat opdrogen en nooit meer van hun plaats gaan, ben ik verkocht! Langdurige lippen die goed blijven zitten én zelfs een hapje en een drankje kunnen overleven, daar teken ik voor! Sinds kort heb ik een nieuwe groene favoriet, namelijk de LA Splash Liptint Mousse in Nagini!

la splash liptint mousse nagini

la splash liptint mousse nagini

Opzoek naar de exclusieve liptinten, spotte ik de donkergroene eyecatcher van LA Splash! Het razend populaire merk heeft een unieke collectie aan gekleurde lipsticks, staan bekend om hun langdurige houding en matte finish. Dit pareltje komt ook in een luxe verpakking met paarse dop met een zachte, fijne applicator en opdruk en een transparante huls, zodat je de kerstboomgroene kleur zit zitten!

la splash liptint mousse nagini

la splash liptint mousse nagini

Het product komt met een gebruiksaanwijzing, want de geur is vrij apart, redelijk sterk, maar hier wen je na verloop van tijd aan. Het lijkt alsof je de verf ruikt uit een tube, maar de kleur is fantastisch! Je moet schudden voor gebruik, dit deed ik eerst niet, waardoor de lipstick lelijk erop kwam, ging rullen en gewoon niet mooi zat en/of bleef zitten.

la splash liptint mousse nagini

la splash liptint mousse nagini

la splash liptint mousse naginiNa enkele minuten drogen.

la splash liptint mousse naginiHier heb ik de glitters ‘geactiveerd.’

Op naar de kleur, want hallelujah, alsof iemand mijn gebeden heeft gehoord! Een plaatje, oh. Een donkergroene kleur, rijk aan pigment, vol van kleur, maakt de tanden witter en bevat een subtiel glittertje die je kunt activeren door de tip van Jeffree Star, namelijk door je vinger over je lippen heen te wrijven, nadat je lipstick is opgedroogd. Rub them AWAKE!

la splash liptint mousse nagini

la splash liptint mousse nagini

De velvet finish is precies wat ik zocht, heel mat, maar dan nog matter dan een afgematte lipstick die mat was, maar vervolgens matter is gemaakt met een poeder. Mat. Het dekt als een tierelier, het brengt vrij soepel aan, alleen moet je rekening houden met de plakkerigheid net nadat je de lipstick hebt aangebracht, anders beschadig je de boel. Hier heb je vervolgens geen last meer van als het echt helemaal droog is.

la splash liptint mousse nagini

la splash liptint mousse nagini

la splash liptint mousse nagini

Hoe zit het met de houdbaarheid? A-MAZING. Een drankje overleefd het, tien drankjes, lichtelijk bijwerken, maar bij een maaltijd met je hooguit de binnenkant van je lippen bijstippen. Een lipstick voor uitgaan? JA! Als het erop zit, zit het erop, smudge niet, maar moet verwijderd worden met olie. Dit is de zachtste manier en dan zal het meteen losweken.

la splash liptint mousse nagini

Nagini, zoals de vloeibare lipstick heet, greep mij meteen in mijn kladde. Jeetje, wat is dit een verdomd mooie kleur! Het is zo intens, maar ook op de lippen. Opbouwen is mogelijk, alhoewel je niet teveel lagen moet aanbrengen, voelt minder prettig. De longlasting is eindeloos, écht mind-blowing! Thank god dat LA Splash niet op dieren test!

De LA Splash Liptint Mousse in Nagini is verkrijgbaar bij BeautyJoint, want zij verzenden naar Nederland toe, maar pas op, want de lipstick zelf is $14 (=€12,36) en daarbij komen nog verzendkosten, maar je kunt ook te maken krijgen met invoerkosten. Hij is het waard, dat wel.

Heb jij lipsticks van LA Splash?

EDIT: De productfoto’s zijn lichter gemaakt, omdat ze donker waren door de verpakking, maar de swatches zijn NIET bewerkt.

7 Comments

 • femketje

  05/05/2016

  awesome kleur :D

  Reply
 • Mariëlle

  05/05/2016

  Wow, ik zou het nooit dragen, maar ik vind het bij jou goed staan! As always haha :)

  Reply
 • Floortje

  05/05/2016

  Ik vind de kleur fantastisch! Wauw, echt een plaatje. Grappig, ik kende die truc niet, al heb ik verder ook geen lipproducten met glitter, haha. Krijg je niet enkel invoerkosten vanaf een aankoopbedrag van €22? :o Dat is voor zover ik weet altijd de limiet. Yay voor cruelty free!!

  Reply
 • Eva

  05/05/2016

  Super toffe kleur!!

  Reply
 • Charlotte

  05/05/2016

  Die eerste look is me net iets te groen met die wenkbrauwen erbij, maar die tweede is gaaf!

  Reply
 • Irma

  06/05/2016

  Zo gaaf! Ook super dat ie een maaltijd overleeft!
  Klinkt ideaal!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  07/05/2016

  Wat een speciale kleur, maar ik vind hem wel erg tof

  Reply

Geef een reactie