Last week, I was so heartbroken, blessed, sad, but thankful for.. #100

Als ik geen fouten heb gemaakt in de telling is dit écht het 100ste dankbaarheidsartikel! BEAUTY KONING bestaat 5 jaar, WAUW! Helaas kwam er ook een bittere nasmaak naast alle vrolijk- en gekkigheid van de #48UURLIVE toen ik het hartverscheurende nieuws ontving dat één van mijn followers was overleden en droeg daarom de #48UURLIVE aan haar op. Last week, I was thankful for.. 

thankful 100Rust zacht Laura-Lisa.

Het vasthouden van het artikel voor 100 keer – ASMR – Papa Roach – het organiseren van SUPERTOFFE winacties voor de #48UURLIVE – regelmatig wakker worden voor de wekker – gummy bears in wodka – toffe samenweringen in het vooruitzicht – hard doorwerken – The Body Shop Piñita Colada producten – het behalen van 500,000 views op het Nederlandse kanaal! – vooruitwerken – het iets afstrepen van de gezamenlijke bucketlist met Naab – zwarte lipstick – verse, maar toffe taart van de HEMA – Saints Row: Gat Out of Hell – gezellige en onvergetelijke Koningsnacht – verjaardag van BEAUTY KONINGLady Gaga – mega veel inspiratie dankzij de livechats – Pinterest – slapen tijdens de challenge Momapop – CamereReadyCosmetics repost mijn foto! – Naab die iets won op de kermis! – de petitie van Peter R. de Vries – wijnballen – Mom’s homemade shoarmapizza – het vooruitwerken met de Engelse video’s de video van Jeffree Star met Laganja Estranja – de collages die werden gemaakt van de #48UURLIVE – de nieuwe outro voor QUEENKINGSFX – homemade knoflooksaus – Go Fund Me van Laura-Lisa de overvolle livechats! – KONINGSQUAD – alle gave winacties – het nummer met Afrojack – alle liefde in de livechats – uitgaan met de broeders – vakantie – Hart of Dixie – de enthousiaste reacties op het extra idee van het “Last week, I was thankful artikel” – Mom’s homemade walnoot met amandelkoekjes – het mooie weer – het bellen van followers op Snapchat in de #48UURLIVE! – pastel lakje van China Glaze – de massale deelnames aan de winacties! – de VELE, maar dan ook echt HEEL VEEL foto’s op Snapchat van tijdens de challenge! – Marry the Night – het nieuwe idee voor de BEAUTY KONING webshop – een mind-blowing #48UURLIVE!! – de liefde van jou! <3

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Astrid

  06/05/2016

  Je hebt veel omdankbaar voor te zijn, wat heerlijk! Gefeliciteerd met je blogjaardag :) Ik ben het meest dankbaar voor mijn gezin. ❤️

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/05/2016

  Papa Roach blijft echt de beste band EVER.

  Reply
 • Irma

  06/05/2016

  Wow, de 100e alweer?! Time flies!
  De #48uurlive was weer onvergetelijk!

  Reply

Geef een reactie