8 FAVORIETE, MAAR UNIEKE MEETS CYNTHIA’S!

Al zo’n vijf jaar op rij publiceer ik elke zaterdag trouw een make-up look die geïnspireerd is door een celebrity. Zowel eenvoudige, maar zwoele looks tot aan de kunstzinnige varianten, objecten en andere vreemde voorwerpen + onderwerpen. Ditmaal mijn favoriete extravagante make-up looks die door de jaren heen verscheen in de Meets Cynthia!

favoriete meets cynthia

Het blijft mijn ultieme favoriet, want de Joker is amazing. Zijn mondhoeken maakte ik met 3rd Degree, schilderde het pakje in verschillende lagen op een avond erop en creëerde zijn unieke gezichtsschmink met het verdorde groene haar. Heath Ledger is one heck of a joker, check daarom hier het volledige artikel!

favoriete meets cynthia

Het is dan geen FX look, maar een goud artistiek randje bevat het wel! Deze Meets Cynthia keert regelmatig terug in de maand van september om aandacht te schenken aan kinderkanker. Met Gold in September probeert Annie geld in te zamelen voor meer onderzoeken naar de ziekte. Bekijk hier haar verhaal met het bijbehorende artikel.

favoriete meets cynthia

De Day of the Dead komt oorspronkelijk uit Mexico, maar ook Amerika gaat hiermee aan de haal! De feestdag eert namelijk de doden en de mensen die zijn heen gegaan. Voor Rebelsmarket creëerde ik een unieke sugar skull met een hint van een enge verpleegkundige! Check hier meer voor het verhaal en de look!

favoriete meets cynthia

Een look met één van de mooiste betekenissen, want Amerika schreef geschiedenis door de wetgeving aan te passen, namelijk dat ook homoseksuelen in het land mochten trouwen! Met borsthaar en al maakte ik een look met de kleuren van de vlag die je altijd ziet verschijnen met de gay parade in Amsterdam, namelijk de regenboogvlag! Lees hier de rest van het artikel!

favoriete meets cynthia

Hij blijft leuk, want men schrikt hier nog regelmatig van! De make-up look met de extreme zonnebrand, want als je net zoals mij snel verbrand, licht van huidskleur bent, dan is de zon met hoge temperaturen je vijand. De vellen hangen eraan, de handafdruk maakt het er niet beter op en je bril, ja, die kan je maar beter op houden.. Lees het hier!

favoriete meets cynthia

Na de Joker verschijnt Pinokkio die het ook niet makkelijk heeft, niet verbrand door de zon, maar aangestoken door haters in de omgeving! De gesmolten pop maken was een uitdaging, maar zijn houten huid was pas een killer! Check hier het hele artikel met alle producten!

favoriete meets cynthia

Beide hebben ze te maken met Valentijnsdag, want elk jaar wil ik weer wat nieuws hebben om jou mee te shockeren! Ditmaal de bruid die haar echtgenoot vermoordde i.v.m het geweld wat er speelt in relaties. Om hier extra aandacht aan te schenken, droeg ik het artikel op aan één van mijn vriendinnen die het helaas niet redde uit zo’n relatie. Check hier het artikel, inclusief de informatie.

favoriete meets cynthia

Vervolgens werd ikzelf geraakt door cupido! Dat mokkel raakte mij een aantal jaar geleden goed in het hart, maar ditmaal had hij teveel gedronken en schoot recht met zijn pijl in mijn oog. Mijn oogbol bungelt wat buiten zijn kas en ja, de rest van de foto zegt genoeg, toch? Eh. Lees hier het sarcastische artikel met de hoeveelheid shade.

favoriete meets cynthia

Het blijft tof om te zien wat er allemaal in een jaar voorbij schuift, want toentertijd maakte ik al een artikel met mijn favoriete Meets Cynthia’s waar een special effects look in passeerde. Niet te weten dat tegenwoordig de make-up looks moeten vechten voor een eigen plek, aangezien ik steeds meer afwissel en varieer!

Welke is jouw favoriet? En wie vind jij dat er nog een bezoekje moet brengen?


4 Comments

 • Irma

  07/05/2016

  Ooh Pinokkio vind ik nog steeds te gek!
  En de Meets Cynthia’s met een betekenis, zoals die van Gold in September en Gaypride zijn ook heel speciaal. <3

  Reply
 • femketje

  07/05/2016

  looove die met dat goud, en oehhh die regenboog tears <3

  Reply
 • Derek

  07/05/2016

  The gay pride en pinokkio zijn mijn favoriet. Super leuk artikel

  Reply
 • Eva

  07/05/2016

  Je hebt echt super veel talent!

  Reply

Geef een reactie