MAKE-UP BASICS VIDEO: HIGHLIGHTER AANBRENGEN!

Eens in de zoveel tijd moet je naar de basis, gewoon om in te zien wat je hebt, om een nieuwe kijk op bepaalde dingen te krijgen, maar ook zodat je verder kunt met hetgeen waarmee je bezig bent. Het is ideaal als iemand je een steuntje in de rug kan geven en vandaag doe ik dat bij jou met highlighter aanbrengen! Waar kan het allemaal? En welke technieken heb je?

highlighter aanbrengen

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de tutorial heb gebruikt:
– Oriflame The One Illuskin Concealer
– W7 In The Mood Palette
– KIKO Clics System Eyeshadow 272

highlighter aanbrengen

Je hebt veel technieken, tegenwoordig kan je aan de slag met matte highlighters, maar ook de glanzende varianten. Laten we strobing niet vergeten of de dewy skins die massaal oppoppen in de zomerperiode. Het is een onderdeel van de make-up basics op het Nederlandse kanaal, check hier hoe je primers aanbrengt én hoe je je oogschaduw kunt blenden!

Wat is jouw favoriete highlighter?


3 Comments

 • Mariëlle

  08/05/2016

  I luuuuuve highlighter!! Ik wil nog wat nieuwe aanschaffen, omdat 7 highlighters niet genoeg zijn :p

  Reply
 • Irma

  08/05/2016

  Yesss! Love them!
  Ik vind die uit oogschaduwpalettes meestal al super werken, en ik heb de highlighter van elf en die vind ik ook fijn!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  08/05/2016

  THAT GLOW! Jij kan het echt hebben, die suuuuuuuuper glowy ethereal skin, maar als ik dat doe is het gewoon pore galore, niet mooi. Die Kiko 272 ga ik toch maar eens checken. Ik denk dat dat beter werkt voor mij dan een traditionele highlighter cream ofzo.

  Reply

Geef een reactie