Last week, I was on BEASTMODE, but thankful for.. #101

Het viel zwaar tegen toen ik moest afkicken van de #48UURLIVE, wauw. Mijn vakantie begon daardoor ook stroef, maar begin woensdag zat ik er volledig in, begon met mijn kamer, scoorde een emmertje verf in de tint die ik wilde, maar was ook nog steeds bezig met de website! Ik houd van wat ik doe, dus hier en daar wat extra werk verrichten in de vakantie kon, maar ik was enorm dankbaar voor..

“If you have to force it, leave it.
Relationships.
Friendships. 
Yoga poses.
Perfect pony tails.
Let. That. Shit. Go.”

Het bestellen van mijn IKEA meubelen – het uitzoeken van de kleur op mijn muur – Sims 4 – vakantie – leegruimen van mijn kamer – Hart of Dixie – buiten de deur werken – mijn social media break – op het terras eten – Adam Lambert – maaltijdsalade met biefstukpuntjes en zongedroogde tomaten – naar de stoffenmarkt – het kopen van de turkooizen muurverf! – opruimen – de turkoois van China Glaze – klacht indienen bij PostNL!(=niet dankbaar voor tho! #MAD, wel dankbaar dat het mogelijk is.) – de Piñita Colada body butter van The Body Shop – Lana Del Rey – Mom’s lasagne – Dotan de KINGSQUAD op Instagram! <3 – verven van mijn kamer – Velour Liquid Lipstics van Jeffree Star – BBQ – zomerse dagen – Grey’s Anatomy  – nagenieten van de #48UURLIVE – Mamapopje – één van de mooiste zonsondergangen ooit gezien – klussen – followers die mijn looks namaken! <3 – tot rust komen – mijn nieuwe, maar snelle everday make-up look – uitgaan met de knapen – Jett Rebel – Pinterest – zonder jas naar buiten – de moestuin van Mam – de kleuren combinatie in mijn kamer – Baked Alaska van Lush – bezig met het project voor de webshop – cornetto’s! – cola met ijsblokken – actief zijn op Snap – inplakken van mijn kamer als een Koning – Odorex deodorant – shirts met gekke prints – Moederdag – de liefde van jullie. <3

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En had je ook vakantie?


2 Comments

 • femketje

  10/05/2016

  ik heb nog steeds vakantie, had zonder dat ik het door had gewoon de eerste 2 weken van mei vakantie aangevraagd en gekregen :D yeah buddy!

  Reply
 • Irma

  10/05/2016

  Jeeee, wat een lange lijst!
  Ik heb heel lang vakantie gehad, maar ik moet donderdag weer aan de slag!
  Even knallen en dan ik daarna ook genieten van de heerlijke zomeravonden :)

  Reply

Geef een reactie