W7 IN THE MOOD PALETTE!

Het is een pareltje wat niet mag missen in je make-up stash, heel multifunctioneel en bevat de meest romigste kleuren die ik tot nu toe ben tegengekomen als het op neutrale kleuren aankomt. De palette verscheen twee weken terug in het artikel met mijn vijf favoriete make-up merken en ditmaal schreef ik voor de Nagelfabriek een review over de W7 In The Mood Palette! Check het hier!

W7 In The Mood Palette

W7 In The Mood Palette

Check hier het artikel!


4 Comments

 • Irma

  10/05/2016

  Tof! Ik heb ook een W7 palette en het bevalt heeeel goed!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  10/05/2016

  Ik was gisteren aan het twijfelen om deze aan te kopen, want ik kon hem op de kop tikken voor een erg leuk prijsje…

  Reply
 • Kiss & Make-up

  10/05/2016

  Ik ga meteen eens kijken, se.

  Reply
 • Eva

  10/05/2016

  Ik ga kijken! Mooi palette!

  Reply

Geef een reactie